Emlak

180 bin TL’ye konut sahibi olabilmek için Halkbank’ın son 5 gün uyarısına kulak verin! Bu fiyata konut bir daha denk gelmez…

Sık sık icradan satışa çıkardığı konut sayısını artıran Halkbank, bir yan dan da ihaleye açtığı icralık konutların ihalesini tamamlamaya başladı. Bugün itibariyle üç ayrı konutun daha ihale sonuna geldiği bilgisini kamuoyuna veren Halkbank; Sakarya, Giresun ve Nevşehir’de bulunan birer konut için son günler uyarısında bulundu.

HALKBANK’TAN SAKARYA’DAKİ KONUT İÇİN SON GÜN UYARISI

İhalesinin sonuna geldiği konutlar hakkında kamuoyunu bilgilendiren Halkbank, bugün itibariyle o konutlar arasına Sakarya ilinden de bir konut ekledi. Sakarya ilinin Serdivan ilçesinden icradan konut satışı gerçekleştireceğini duyuran Halkbank, satılık olan bu konut hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Bu bağlamda konutun genişliğini 79 metrekare olarak ilan eden Halkbank, konutun ihalesinin ise, bugün içerisinde sona ereceğini açıkladı. Öte yandan Halkbank’ın bu konut için belirlediği ihale başlangıç bedeli, 705 bin TL oldu.

HALKBANK’IN GİRESUN’DAKİ KONUTU İÇİN DE SON GÜN

Satışını tamamlamak üzere olduğu konutlar arasına Giresun ilinden de konutlar ekleyen Halkbank, bu konut hakkında da kamuoyunu bilgilendirdi. İhalesinin bugün sona ereceğinin öğrenildiği Halkbank’ın bu konutunun Giresin ilinin Görele ilçesinden satışa konduğu açıklandı. Satılık olan bu konutun genişliğini 170 metrekare olarak kamuoyuna bildiren Halkbank, geniş olan bu konut için belirlediği ihale başlangıç bedelini ise 1 milyon 250 bin TL olarak açıkladı.

HALKBANK’IN NEVŞEHİR’DEKİ KONUTU İÇİN SON 5 GÜN

Halkbank’ın avantajlı fiyattan satışa çıkmış olan konutlardan birisi için de ihalenin sonuna gelindiği öğrenildi. Bu konutu Nevşehir ilinin Kozaklı ilçesinden satışa çıkaran Halkbank, satışa çıkardığı konutun genişliğini ise, 57 metrekare olan kamuoyuna bildirdi. İhalesi sadece 5 gün içerisinde bitecek olan bu konutun ihale başlangıç bedeli ise, Halkbank tarafından 180 bin TL olarak açıklandı.