Emlak

Akbank, o büyükşehirde tüm gemileri yaktı ve satışa çıkardığı konut fiyatlarını 305 bin TL’ye kadar düşürdü!

Satışa yeni çıkardığı gayrimenkuller hakkında her hafta kamuoyunu bilgilendiren Akbank, bu hafta da gereli bilgilendirmeleri gerçekleştirdi. Akbank’tan yapılan bilgilendirme doğrultusunda, bankanın bu hafta itibariyle Erzurum ilinden üç yeni konut için ihale sürecine başladığı öğrenildi. İhaleleri 305 bin TL’den başlatan Akbank, satışa çıkarılan her bir konut için detaylıca bilgi verdi.

AKBANK, ERZURUM İLİNDEKİ KONUTLARI 305 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞA KOYDU

Erzurum ilinden satışa çıkardığı yeni konutlar hakkında kamuoyunu bilgilendiren Akbank, satışa koyduğu konutlardan ilkini Erzurum ilinin Yakutiye ilçesinde yer alan bir apartmandan satışa çıkardığını açıkladı. Bu apartman dairesinin 116 metrekare genişliğinde olduğunu belirten Akbank, belirlediği uygun fiyatlı ihale başlangıç bedelini ise, 305 bin TL olarak kamuoyu ile paylaştı.

AKBANK’IN ERZURUM KONUTLARI AYNI İLÇEDEN SATIŞA ÇIKARILDI

Satışa yeni çıkardığı Erzurum ilindeki konutlar hakkında detaylı bilgi veren Akbank, ihaleye bu hafta açtığı üç yeni konutun da aynı ilçede yer aldığını duyurdu. Bu bağlamda, Erzurum ilinden satışa koyduğu ikinci konutu da Yakutiye ilçesinden satışa çıkaran Akbank, burada yer alan apartman dairesinin genişliğini 160 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Akbank, bu konutu ihaleye 420 bin TL’den açtığını duyurdu.

AKBANK, KONUTLARIN FİYATINI KONUTUN ÖZELLİKLERİNE GÖRE BELİRLEDİ

Akbank, konut fiyatlarını belirlerken, ekspertizlerden yardım alarak konutun cephesi ve oda sayısı gibi özelliklere bağlı kalarak bir ihale başlangıç bedeli belirlediğini açıkladı. Bu bağlamda Erzurum ilinden yeni satışa koyduğu son konutu da Yakutiye ilçesinde bulunan bir apartmandan satışa çıkaran Akbank, diğer konutlar ile aynı apartmanda yer alan bu dairenin genişliğini 160 metrekare olarak ilan etti. Öte yandan Akbank’ın bu konut için istediği ihale başlangıç bedeli ise, 400 bin TL oldu.