Ekonomi

Denizbank vadeli mevduatta yüzde 21 faiz oranını duyurdu! Kampanyanın bitmesine sayılı günler kaldı!

Elinde birikimi olan ve birikimlerini kazanca dönüştürmek isteyenler, bankaların vadeli mevduat faizlerini araştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda bankalar, sundukları kampanyalarda ve avantajlı bankacılık ürünlerinde mevduat fırsatlarına da yer veriyor. Belli miktarlarda birikimi olanlar ve birikimlerini bir yatırım aracı türü olarak da değerlendirilen vadeli mevduat hesaplarında değerlendirmek isteyenler için Denizbank cazip faiz oranlarını duyurdu.

Vadeli TL mevduatlarda “Hoş Geldin Faizi” kampanyasını başlatan Denizbank, en yüksek faiz oranlarından birini sunuyor. Denizbank, şartlara uyum sağlayan müşterilerine vadeli TL mevduatlarında %21 Hoş Geldin Faizi sunuyor. Denizbank’ın sunduğu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ne yapması gerekiyor? İşte detaylar…

DENİZBANK’TAN YÜZDE 21 HOŞ GELDİN FAİZİ

Birikimlerini bankaların sunmuş olduğu vadeli mevduatlarda değerlendirerek kazanç sağlamak isteyenler için Denizbank %21 Hoş Geldin Faizi sunuyor. 1 Ağustos – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında sunulan kampanyadan yararlanmak isteyen Denizbank müşterilerinin MobilDeniz uygulaması üzerinden veya İnternet Bankacılığı aracılığıyla kampanyaya katılım sağlamaları gerekiyor. Mobil üzerinden Denizbank müşterisi olanlar, sunulan yüzde 21 faiz kampanyasından yararlanabiliyor.

Denizbank’ın sunduğu kampanya dahilinde, MobilDeniz uygulaması ya da İnternet Bankacılığı üzerinden yapılan 30 – 180 gün vadede, 5 bin TL – 2 milyon TL’ye kadar vadeli mevduatlarda Hoş Geldin hesap açılışları için %21 faiz oranı sunuluyor. Şube üzerinden yapılacak olan 5 bin TL – 2 milyon TL hesap açma işlemlerinde ise %20 Hoş Geldin faiz oranı sunuluyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Yıllık, brüt ve basit faiz olarak sunulan faiz oranlarından yararlanmak isteyen Denizbank müşterilerinin son 1 aydır açık TL/USD/EUR ve Altın vadeli mevduat hesabının bulunmaması ve söz konusu kampanyadan da son 6 ay içinde yararlanmamış olması gerekiyor. MobilDeniz ve İnternet Bankacılığı seçenekleri sadece mevcut Denizbank müşterilerine sunuluyor. Denizbank müşterisi olmayanların şube kanalından başvuruda bulunması gerekiyor.