Gündem

Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz aşkı hızla ilerliyor; bu kez de ailesiyle tanışmış! Kaan Yıldırım konuştu: “Bu gayet normal değil mi?”

Show TV ekranlarının yeni dizisi olacak olan Sipahi isimli dizide başrolleri paylaşacak olan Kaan Yıldırım ve Özge Gürel ikilisi, geçtiğimiz akşam kameralara birlikte yakalandı. Özge Gürel, dizi hakkında önemli açıklamalarda bulunurken; Kaan Yıldırım ise, oyuncu sevgilisi Pınar Deniz hakkında çarpıcı açıklamalar gerçekleştirdi.

KAAN YILDIRIM’IN YENİ PROJESİ SİPAHİ

Yeni sezonda ekranlara gelmesi beklenen projelerden birinde yer alacağı kesinleşen Kaan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde yeni projesinin ‘Sipahi’ olduğunun sinyallerini vermişti. Kaan Yıldırım’dan gelen bu sinyallerin ardından yavaş yavaş detayları netleşmeye başlayan Sipahi dizisinde ünlü oyuncunun canlandıracağı karakter ve dizideki partneri de netleşti. Sipahi dizisinde Korkut Ali Türkoğlu isimli karaktere hayat vereceği öğrenilen Kaan Yıldırım’a partnerlik edecek isim ise, dizide Canan karakterine hayat verecek Özge Gürel oldu. Geçtiğimiz akşam objektiflere birlikte takılan Kaan Yıldırım ve Özge Gürel, yeni dizileri hakkında konuştu. Birbirlerine partner olmaktan memnun olduklarını belirten Kaan Yıldırım ve Özge Gürel, yeni projeleri ile ilgili; “Birbirimizi çok seviyoruz. Güzel bir iş çıkaracağımıza inanıyoruz. Bol bol aksiyon sahneleri olacak” açıklamalarında bulundu.

PINAR DENİZ, KAAN YILDIRIM’IN AİLESİ İLE TANIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Pınar Deniz’in sosyal medya hesabından Kaan Yıldırım’ın ablası ile takipleşmeye başlaması, çiftin hayranlarının sosyal medya platformlarında en çok konuştuğu konulardan biri olmuştu. Kameralara takılan Kaan Yıldırım’a bu konunun hatırlatılması üzerine açıklama yapan ünlü oyuncu, “Ablam benim hayatımdaki en önemli insanlardan biri keza Pınar da öyle. Birbirlerini sosyal medyada takibe almışlar, ne var ki bunda? Pınar tabii ki ailemle tanıştı. Bu gayet normal değil mi?” şeklinde konuya açıklık getirdi. Böylelikle bir süredir birlikte yaşamaya karar verdikleri iddia edilen ünlü oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ilişkisinde yeni bir aşamaya geçilmiş olduğu da resmi olarak öğrenilmiş oldu.