Gündem

Ziraat Bankası’ndan 105 bin 600 TL teminat ile 90 metrekarelik konutlar alınabiliyor; üstelik konutların konumu İstanbul’da!

İcralık konut satışlarında hem sağladığı alternatifler hem de sağladığı uygun fiyatlar ile sektörün önde gelen bankalarından biri olan Ziraat Bankası, bu ay itibariyle İstanbul’dan bir yeni konutu ihaleye açarken; bir yeni konutun da ihalesinin sonuna geldiğini kamuoyuna bildirdi.

ZİRAAT BANKASI, İSTANBUL’DAN YENİ BİR DAİRE SATIŞI İÇİN DAHA İHALEYE BAŞLADI

Satışta olan İstanbul konutlarının yanı sıra bölgeden ara sıra yeni konutlar satışa çıkarmaya devam eden Ziraat Bankası, bu hafta itibariyle de yeni bir konut için ihale sürecini başlattı. İhalesini başlattığı konutu İstanbul ilinin Güngören ilçesinin Tozkoparan Mahallesi’nden satışa koyan Ziraat Bankası, satışa çıkardığı konutun tipini apartman dairesi olarak kamuoyuna ilan etti. Satışta olan bu konut hakkında detaylı bilgi veren Ziraat Bankası, konutun genişliğini ise, 90 metrekare olarak kamuoyu ile paylaştı. Öte yandan bu apartman dairesini ihaleye 1 milyon 950 bin TL’den açan Ziraat Bankası, ihaleye katılmak için talep ettiği teminat bedelini ise 117 bin TL olarak belirledi.

ZİRAAT BANKASI, İSTANBUL DAİRELERİNDEN BİRİ İÇİN İHALE SONU UYARISI VERDİ

Satışta olan İstanbul dairelerine teklif alması halinde ihale geri sayımını başlatan Ziraat Bankası, teklif aldığı konutlardan birinin ihalesinin bitimine 7 gün kaldığını duyurdu. Bu konutu İstanbul ilinin Eyüpsultan ilçesinin Alibeyköy mevkisinin Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nden satışa çıkaran Ziraat Bankası, satışa çıkardığı konutun oldukça merkezi bir lokasyonda yer aldığını duyurdu. Konutun bir apartman dairesi olduğunu bildiren Ziraat Bankası, konutun genişliğini ise 92 metrekare olarak ilan etti. Öte yandan bu konut için ihaleyi 1 milyon 760 bin TL olarak belirleyen Ziraat Bankası, konutun ihalesine katılım için istediği teminat bedelini ise 105 bin 600 TL olarak açıkladı.