EmlakGündem

Yatırımcıları ilgilendiriyor: Halkbank hem Ankara’dan hem de Trabzon’dan ikişer adet arsayı 135 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa koydu!

Satışa çıkardığı icralık arsalarda sağladığı uygun fiyatlar ve fırsat satışları ile vatandaşların yatırım yapmasını kolaylaştıran bankalardan biri olan Halkbank, bu ay itibariyle Ankara ve Trabzon illerinden ikişer adet arsayı ihaleye açtı. Halkbank, bu arsaların ihale başlangıç bedellerini ise 135 bin TL’den başlayan fiyatlar ile belirledi.

HALKBANK, ANKARA’DAN İKİ ARSA SATIŞI GERÇEKLEŞTİRECEĞİNİ DUYURDU

Satışta olan gayrimenkulleri incelendiğinde yatırımcılara sunduğu fırsatlar ile dikkat çeken bankalardan biri olan Halkbank, bu ay itibariyle Ankara ilinden iki yeni arsa için ihale sürecini başlattı. Başkentten satışa çıkardığı arsaları Ankara ilinin Güdül ilçesinden satışa koyan Halkbank, iki arsa hakkında da kamuoyunu detaylı olarak bilgilendirdi. Ankara’dan satılık arsalardan ilkinin genişliğini 15171 metrekare olarak kamuoyuna bildiren Halkbank, ikinci arsanın genişliğini ise 12.910 metrekare olarak ilan detayına ekledi. Genişliği 15171 metrekare olan arsa için ihaleyi 1 milyon 320 bin TL’den açan Halkbank, genişliği 12.910 metrekare olan arsanın ihalesini ise 1 milyon 140 bin TL’den başlattı.

HALKBANK, TRABZON’DAN İKİ ARSA SATIŞI YAPACAĞINI AÇIKLADI

Satışa çıkardığı arsalarda sağladığı uygun fiyatlar ile dikkat çeken bankalardan biri olan Halkbank, uygun fiyatlı olarak satışa çıkardığı arsaların ikisini Trabzon ilinden satışa koydu. Bu arsaların her ikisini de aynı ilçeden satışa koyduğunu açıklayan Halkbank, arsaların Trabzon ilinin Vakfıkebir ilçesinden satılık olduğunu açıkladı. Satılık arsaların ilkinin genişliğini 3.128,07 metrekare olarak duyuran Halkbank, ikincisinin genişliğini ise 9.521,85 metrekare olarak kamuoyuna bildirdi. Genişliği 3.128,07 metrekare olan arsa için ihaleyi 135 bin TL’den başlatan Halkbank, genişliği 9.521,85 metrekare olan arsa için ise ihaleyi 380 bin TL’den başlatma kararı aldı.