Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emeklilerin beklediği ek ödemeler başladı! Bugün alabilirsiniz: Emeklilere 10.000 TL para veriliyor! Hesaplara yatıyor

Emekli maaş hesabınız üzerinden yapılacak olan başvurular sonrasında nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacağı duyurulurken emekli maaşı alınan hesap üzerinden başvuru yapılabileceği aktarıldı. Emekli maaşı hesabı üzerinden başvuru yapıldığında ihtiyaç kredisi alınabilecek ve emekliler 10.000 TL para alabilecek. Paralar başvuru yapılan hesaba 5 dakikada yatacak. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte kredi almak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için 5 dakika içerisinde sonucunuzu öğrenebileceğiniz ifade edildi.

ŞUBELERDEN VE UYGULAMADAN BAŞVURUN

Cep telefonunuz üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek, alabileceğiniz bu ihtiyaç kredisi kampanyalarında belirtilen kredi şartlarına uygun olan tüm vatandaşlar için aynı gün içinde kredi hizmeti verilecek ve onaylanan bu kredilerde de şartlara uygun olarak hemen aynı gün içinde hesaplarınıza ödemeler yapılacağı bildirildi. Bunun yanı sıra bankanın mobil uygulamasından da başvuru yapılabileceği aktarıldı.

5 dakika içerisinde kredi sonucunu almak isteyen vatandaşlar, emekli maaş hesapları üzerinden Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank haricinde özel bankalar aracılığı ile birlikte de kredi kullanabilecekler duyurulurken Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar başvurularını şubeler ve bankaların mobil uygulamaları üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.

36 AY VADE İMKANI VAR

Emekli maaşınızı almış olduğunuz banka hesabı üzerinden alacağınız internet şifresiyle birlikte, şubelere gitmeden yapacağınız tüm işlemlerde kredi imkanından faydalanabileceğiniz belirtildi ve bu ödemeler emeklilerin banka hesabına yatırılacak. Krediler 36 ay vade imkanı ile kullanılabilecek.