Editörün SeçtikleriGündem

Ece Ronay, 100 bin TL kazanıyor demişti; Mehmet Ali Erbil, hemen o iddialara yanıt verdi: “Mali danışmanlarımdan daha iyi biliyor…”

Daha önce klibinde oynadığı TikTok fenomeni Ece Ronay ile sosyal medya üzerinden tacizde bulunduğu iddiasıyla davalık olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün Beyoğlu’ndan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Ece Ronay’ın sözlerinin hatırladığı 65 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, TikTok’tan günlük kazancına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MEHMET ALİ ERBİL, ECE RONAY’A YANIT VERDİ

Geçtiğimiz günlerde TV8 ekranlarından yayınlanan 2. Sayfa isimli magazin programına konuk olan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in kendisine daha önce TikTok dilencisi dediğini hatırlatarak, ünlü şovmenin açtığı canlı yayınlar sayesinde sosyal medyadan günlük 70 bin TL ile 100 bin TL arasında kazandığını iddia etmişti. Beyoğlu’nda kameralara takılan Mehmet Ali Erbil, kendisine o iddiaların hatırlatılması üzerine gülerek; “Onu söyleyenler ve yorum yapanlar herhalde mali danışmanlarımdan daha iyi biliyor” açıklamasında bulundu. Ardından günlük kazancının çok olmadığını belirten açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Erbil, “Öyle bir şey yok.. Çok para kazandığımı düşünüyorlar ama kazanmıyorum. Ben zaten para işleriyle de hiç ilgilenmiyorum” dedi.

MEHMET ALİ ERBİL, CANLI YAYIN ANISINI ANLATTI

Konu TikTok’tan açılınca son zamanlarda bir hayli aktif olduğu sosyal medya platformu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Erbil, bir de canlı yayında karşılaştığı ilginç bir olaydan bahsetti. Geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir canlı yayın anısını kameralar ile paylaşan Mehmet Ali Erbil, “Geçenlerde yayında bir hanımefendi geldi ve ‘Sizi birisiyle tanıştıracağım’ dedi. Ben de bilmediğim bir kızım var sandım. Meğerse yıllar önce doğum yapmış ve hastane masraflarını ben karşılamışım ama hatırlamıyorum. Dedesi olarak tanıtmış hep beni… Çok mutlu oldum” diyerek, TikTok’ta mutlu olduğunun sinyallerini verdi.