Emlak

Emlak sektörünün yeni yüzü Türkiye Finans Bankası oldu: 312 bin TL’den işyerleri; 534 bin TL’den verimli tarlalar, sadece bu bankada!

İcradan satışa çıkardığı konut ve işyeri gibi gayrimenkullerin yanı sıra tarla ve arsa gibi arazi satışları da gerçekleştiren Türkiye Finans Bankası, gerçekleştirdiği bu satışlarda sağladığı uygun ihale başlangıç bedelleri ile dikkat çekmeye başladı. Bu bağlamda Türkiye’nin dört bir yanından yatırım fırsatı sağlayan Türkiye Finans Bankası, sağladığı fırsatlar arasına eylül ayı itibariyle yenilerini ekledi. Tekirdağ’dan bir işyeri için ihale sürecinin başladığını duyuran Türkiye Finans Bankası, Ankara’dan ise, bir tarla için ihale sürecini başlattı.

TÜRKİYE FİNANS BANKASI, TEKİRDAĞ’DAN YENİ BİR İŞYERİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Satışa çıkardığı gayrimenkuller hakkında detaylı bir bilgi vererek yatırım fırsatı ortaya çıkaran Türkiye Finans Bankası, yeni satışa çıkardığı gayrimenkullerden ilkini Tekirdağ ilinden satışa koydu. Tekirdağ ilinin Kapaklı ilçesinden bir işyeri için ihale sürecini başlatan Türkiye Finans Bankası, işyerinin kullanım tipini ofis olarak ihale ilanı detayına ekledi. Ofis niteliğindeki bu işyeri için detaylı bir bilgi veren Türkiye Finans Bankası, işyerinin kullanım alanını 45 metrekare olarak açıkladı. Öte yandan Türkiye Finans Bankası’nın bu işyeri için başlattığı ihale, 312 bin TL ihale başlangıç bedeli ile vatandaşlardan gelecek olan tekliflere açıldı.

TÜRKİYE FİNANS BANKASI, ANKARA’DAN TARLA İÇİN İHALE SÜRECİNİ BAŞLATTI

Yeni satışa konan gayrimenkullerden bir diğeri ise, başkent Ankara’dan satışa çıkarıldı. Ankara’dan tarla niteliğinde bir arazi satışa koyan Türkiye Finans Bankası, arazinin Ankara ilinin verimli topraklarının yer aldığı Güdül ilçesinden satışa çıktığını açıkladı. Satışa çıkarılan arazi için kamuoyunu bilgilendiren Türkiye Finans Bankası, arazinin kullanım alanını 1080 metrekare olarak ilan etti. İhale başlangıç bedeli piyasa değerinin altında belirlenen bu arazi için ihaleyi Türkiye Finans Bankası, 534 bin TL’den açtı.