Editörün SeçtikleriKültür-sanat

Gelinim Mutfakta’da diskalifiye şoku! Sevilen 2 gelin yarışmadan diskalifiye edildi! Olay ne?

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programlarından olan Gelinim Mutfakta’da ortalık resmen karışacak. Nursel Ergin’in sunumu ile yayınlanan programda bugün bir gelin 5 altın bileziğin sahibi olacak. Ancak programda olayların ardı arkası bir türlü kesilmiyor. Tuğba ve Aysun arasındaki tartışma sonrasında programdan ikisinin de diskalifiye edildiği açıklandı.

Fenomen yarışma programında haftanın finali başlıyor. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Aysun ve bu sezonun başarılı yarışmacısı Tuğba arasında ipler resmen kopuyor. İkili arasında çıkan tartışmada stüdyo resmen karışıyor. Yayın durduruluyor ve sunucu Nursel Ergin kararı açıklıyor..

AYSUN VE TUĞBA’YA DİSKALİFİYE ŞOKU

İzleyicileri ekrana kilitleyen Gelinim Mutfakta programının yeni bölümünde yaşananlar herkesi şok ediyor. Programın başarılı isimleri arasında yaşanan kavganın önüne geçilemeyince, iki isme diskalifiye kararı alınıyor.

PROGRAMIN SONUNDA NET AÇIKLAMA YAPILACAK

İki iddialı yarışmacının ayrılıp ayrılmayacağı hakkında net bir açıklama programda belli olacak.

Aysun ve kayınvalidesi Nurten Hanım geçen sezonun şampiyonlarıydı. Bu hafta yeniden yarışmaya katılan gelin ve kayınvalidenin elenmeyeceği yarışmanın takipçileri arasında konuşuluyor.