Gündem

Alina Boz, hemen tepkiyi koydu; o ismi takipten çıkardı! En son Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamıştı…

FOX TV ekranlarından yayınlanan Bir Peri Masalı isimli dizi ile ekranlara geri dönen, aynı zaman Gülse Birsel imzalı Yılbaşı Gecesi filminin de kadrosuna dahil olan ünlü oyuncu Alina Boz, geçtiğimiz günlerde kendisine yorum yapan ünlü iş insanı Umut Evirgen ile ilgili ilginç bir hamle gerçekleştirdi. Mynet’te yer alan habere göre, Alina Boz, yapılan yorumdan rahatsız oldu ve dedikoduları kesmek için hemen harekete geçti.

PEK ÇOK ÜNLÜ İSİM İLE AŞK YAŞAMIŞTI

İş dünyasının tanınan simalarından biri olan ve yaşadığı pek çok aşkla gündeme gelen ünlü işletmeci Umut Evirgen, geçmişte Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi isimler ile anılmıştı. Son olarak Serenay Sarıkaya ile birlikte olan Umut Evirgen’in geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu ile yollarını ayırdığı iddia edilmişti.

ALİNA BOZ, UMUT EVİRGEN’İ TAKİPTEN ÇIKARDI

 

Serenay Sarıkaya ile geçtiğimiz haftalarda ayrılmış olan ünlü işletmeci Umut Evirgen’in geçtiğimiz günlerde Alina Boz’un fotoğraflarından birinin altına yorum yaptığı iddia edildi. Bu iddianın ardından ise, Alina Boz’un geçmişte takibe aldığı ünlü işletmeciyi takipten çıkardığı fark edildi. Umut Evirgen’in yorum hamlesinden sonra ortaya çıkan, “Umut’un yeni gözdesi Alina mı?” yorumlarından rahatsız olduğu iddia edilen Alina Boz, dedikodulara karşı seri bir şekilde önlem aldı.

UZUN SÜREDİR MİTHAT CAN ÖZER İLE AŞK YAŞIYOR

Öte yandan Vatanım Sensin ve Aşk 101 isimli dizilerde rol aldıktan sonra kariyerinde hızlı yukarıya çıkmaya başlayan genç oyuncu Alina Boz, geçtiğimiz yıllarda gönlünü Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer’e kaptırmıştı. Alina Boz ile Mithat Can Özer’in ilişkisinin ise, hala devam ettiği öğrenildi.