Gündem

Marttan beri hasta olduğu biliniyordu; ilk kez konuştu! Killa Hakan açıkladı; “Dünyayı bir anlık terk ettim…”

Türkçe rap dünyasının tanınan simalarından biri olan Killa Hakan, geçirdiği koronavirüsün böbreklerine ve akciğerlerine hasar vermesiyle nedeniyle hastanede tedavi altına alınmıştı. Mart ayından bu yana tedavi gören 49 yaşındaki ünlü rapçiden sağlık durumuna ilişkin yeni bir haber geldi.

HASTALIK HABERİ RAPÇİ CEZA’DAN GELMİŞTİ

Koronavirüse yakalandığı öğrenilen ve sonrasında durumunun kötüye gittiği bilinen Killa Hakan’ın sağlık durumuna ilişkin ilk haber ünlü rapçi Ceza’dan gelmişti. Arkadaşının sağlık durumunu yakından takip eden Ceza, konuyla ilgili açıklamasında; “Arkadaşlar, değerli Killa Hakan ile ilgili haberleri ben de yanımdakilerden alıyorum. Maalesef yoğun bakımda, durumu çok kritik ve dualarımıza ihtiyacı var. Bir an önce güzel haber almak için bekliyoruz” ifadelerini kullanarak, rap dünyasını endişelendirmişti.

KİLLA HAKAN, HABERİ DOĞRULAMIŞTI

Ceza’nın açıklamalarının ardından bir açıklama da Killa Hakan’dan gelmişti. Ceza’nın verdiği bilgileri doğrulayan Killa Hakan, açıklamalarında; “Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye çalışıyorum. Sağlığım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara, tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…” şeklinde ifadelere yer vermişti.

KİLLA HAKAN’DAN AYLAR SONRA YENİ BİR AÇIKLAMA DAHA GELDİ

Mart ayından bu yana tedavi gördüğü bilinen ünlü rapçi Killa Hakan’dan geçtiğimiz gün yeni bir açıklama daha geldi. Artık iyileşme sürecine girdiğini müjdeleyen Killa Hakan, bu kez; “Selamlar arkadaşlar. Baya oldu bir şey paylaşmadım. Çok kötü günler geçirdim. Dünyayı bir anlık terk ettim ve geri döndüm Allah’a şükür tüm dualarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim. Yavaş yavaş, sakin sakin iyileşme yolunda gidiyorum bakalım nasıl olacak? Gelişmeleri paylaşacağım seviyorum sizleri. En önemlisi sağlık gerisi yalan mücadeleye devam” açıklamalarında bulundu.