Gündem

İrem Derici’ye aşk hayatı soruldu; verdiği cevap ile herkesi gülmekten kırdı geçirdi; Angelina, Rihanna… Herkesi işin içine kattı!

Sahnelerin tanınmış simalarından biri olan ünlü şarkıcı İrem Derici, bu seneye oyuncu ve şarkıcı Cem Belevi ile yaşadığı olaylı ayrılık ile damga vurmuştu. O ayrılığın ardından pek çok göndermede bulunan İrem Derici, geçtiğimiz gün kameralar ile karşılaştı. Aşk hayatından bahseden İrem Derici’den bir ihanet göndermesi daha geldi.

İHANET İDDİALARI 2. SAYFA İSİMLİ MAGAZİN PROGRAMINDA KONUŞULMUŞTU

Cem Belevi tarafından aldatıldığını öne süren ve bu konu hakkında ilgi çekici açıklamalarda bulunan İrem derici ünlü şarkıcı ile olan ilişkisini ikinci kez geçtiğimiz aylarda noktalamıştı. İddiaları gündemine alan 2. Sayfa isimli magazin programı ise, konuyla ilgili; “Öyle şeyler kulağımıza geliyor ki hayrete düşüyoruz. Bir kere ihanet yaşanıyor. İrem, Cem’i affederek en büyük hatayı yapıyor. Aracın torpidosundan çapkınlık cep telefonu ortaya çıkıyor. Ses kayıtları var, mesajlar var. ‘Şu yaz takvimini doldurayım, İrem’i göndereceğim zaten’ mesajını orada yakalıyor. İrem, Nergis adında oyuncu biriyle ilişkisini öğreniyor. İrem ve Nergis ile beraberken iki alt komşusu, güzeller güzeli bir kızla da berabermiş. Bu da yeni iddia. Düşünebiliyor musunuz İrem ocak ayından beri o apartmana girip çıkıyor” bilgilerini izleyenlerine vermişti.

İREM DERİCİ’DEN YENİ BİR İHANET GÖNDERMESİ

Aylarca yaptığı ihanet göndermeleri ile konuşulan İrem Derici, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda kameralara yansıdı. Muhabirlerin aşk yaşamını sorması üzerine yeniden ihanet göndermelerinde bulunan İrem Derici, “Angelina’nın aldatıldığı, Rihanna’nın dövüldüğü dünyada bana ne yapmazlar. Şaka bir yana bunlara hiç zamanım kalmıyor ki. Çok çalışıyorum. Zaten berbatım, bilen de bunu bilerek gelsin. İnşallah aşk da olur ilerleyen zamanda” açıklamalarında bulundu. Ardından çocuk ile ilgili sorulara yanıt veren İrem Derici, kendisine yöneltilen ‘Çocuğunuz olsun ister misiniz?’ sorusuna; “Köpeğime bile annem bakıyor. Bu dünyaya bir junior İrem daha şu an gelmesin” şeklinde yanıt vererek, muhabirleri güldürdü.