Emlak

Türkiye İş Bankası, Büyükşehirlerden satışa çıkardığı konutların sayısını artırdı! Her bölgeden konut var; fiyatlar sadece 800 bin TL’den başlıyor!

İcradan satışa çıkardığı konutları, e-İhale yöntemi ile vatandaşlara sunmaya devam eden Türkiye İş Bankası, bu ay itibariyle Manisa ve Diyarbakır ilinden de birer yeni konutu satış listesine ekledi. Konutların ihale başlangıç bedellerini emsallerinin altında tutan Türkiye İş Bankası, 800 bin TL’den başlayan bedellerle ihaleye açılan bu konutlar hakkında kamuoyuna bilgi verdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, MANİSA’DAN YENİ BİR DAİRE SATIŞA ÇIKARDIĞINI DUYURDU

Satışa çıkardığı yeni konutlar arasına Türkiye’nin farklı illerinden konutlar eklemiş olan Türkiye İş Bankası, satışa yeni çıkardığı konutlar arasında Manisa ilinden de bir yeni konut ekledi. Manisa ilinden satışa çıkardığı konutu Salihli ilçesinden satışa koyan Türkiye İş Bankası, konutun Yörük Mahallesi’nde yer aldığını bildirdi. Yörük Mahallesi’nde yer alan bu konutun bir apartman dairesi olduğunu bildiren Türkiye İş Bankası, bu apartman dairesinin genişliğini ise, 118 metrekare olarak ilan etti. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın bu konut için istediği ihale başlangıç bedeli 800 bin TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, DİYARBAKIR’DAN BİR YENİ KONUT İÇİN İHALE STARTI VERDİ

Türkiye İş Bankası’nın bu hafta itibariyle ihaleye açtığı konutlar arasında Diyarbakır ilinden de bir konut yer aldı. Bu konutu Diyarbakır ilinin Kayapınar ilçesinin Diclekent Mahallesi’nden satışa koyan Türkiye İş Bankası, konutun bu bölgede yer alan bir apartman dairesinin geniş ara katı olduğunu belirtti. Konutun genişliğini 210 metrekare olarak ilan eden Türkiye İş Bankası, konutun ihale başlangıç bedeline dair de bilgilendirme gerçekleştirdi. Bu bilgilendirmeye göre, Türkiye İş Bankası’nın bu konut için istediği ihale başlangıç bedeli 1 milyon 350 bin TL oldu.