Gündem

Aşk defteri kabarmaya devam ediyor; ‘İbrahim Tatlıses’in 49 yaş küçük sevgilisi’ haberlerine son nokta konuldu! Açıklama geldi!

Son olarak kendisinden 43 yaş küçük olan ve yanında çalıştığı iddia edilen Gülçin Karakaya ile aşk yaşadığı bilinen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, ilişkisinin bittiğini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. İbrahim Tatlıses’in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilirken; aşk yaşadığı öne sürülen 21 yaşındaki Berka Gül’e ilişkin ilk açıklama bugün geldi.

İDDİALAR ONUR AKAY’DAN GELDİ

Magazinin nabzını tutan isimlerden biri olan sanatçı Onur Akay, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda ilginç iddialara yer vermişti. İbrahim Tatlıses’in yeni bir aşka yelken açtığını öne süren Onur Akay, yaptığı paylaşımda; “İbrahim Tatlıses bu sefer kendisinden 49 yaş küçük 21 yaşındaki Berka Gül isminde bir kızla aşk yaşıyor ve onunla evlenmeyi düşünüyor. Hatta İbrahim Bey’in geçtiğimiz ay Bodrum-Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazasında, arabasında yeni sevgilisi de vardı. Tatlıses’i kurtarma operasyonunda çarşaf gerilerek ne saklandığı da merak konusu olmuştu. Orada, evlenmeyi düşündüğü ve kendisinden 49 yaş küçük olan yeni sevgilisi Berka Gül saklanmıştı. Gül, kazada hafif yaralanmıştı” ifadelerini kullanmıştı. Bu iddiaların ardından 21 yaşındaki Berka Gül’ün Instagram profiline “İ” harfi ile kalp emojisi koyması dikkat çekerken; İbrahim Tatlıses cephesinden o iddialara yanıt gecikmedi

ONUR AKAY’IN İDDİALARINA YANIT İBRAHİM TATLISES’İN ASİSTANINDAN GELDİ

Onur Akay’ın öne sürdüğü iddiaların ardından konuşulmaya başlanan İbrahim Tatlıses’in yeni aşkı, tüm magazin programlarının gündemine de bomba gibi düştü. O iddiaları ele alan Beyaz TV’nin magazin programı olan Söylemezsem Olmaz isimli programda, iddiaların konuşulduğu esnada programa İbrahim Tatlıses’in asistanı Şule Yazar bağlandı. Söylemezsem Olmaz isimli programa telefon ile bağlanan Şule Yazar, iddiaları; “Berka, İbrahim Tatlıses’in sevgilisi değil asistanı. Yemek yemesinde yardımcı oluyor… Benim yerime onu görevlendirmiştik. Berka çok genç bir kız, hukuk öğrencisi, böyle anılması çok doğru değil. Her İbrahim Bey’in yanında görünen kadın sevgilisi gibi anılması hepimizi rahatsız ediyor” ifadeleriyle reddetti.