EkonomiGenel

Emekli maaşı alan herkese ödenecek! Banka harekete geçti: 31 Ekim’e kadar başvurmanız gerekiyor

Emekli maaşı alan herkese ödeme müjdesi verildi! İş Bankası milyonlarca emekli için hazırladığı yeni kampanyasını internet sitesi üzerinden duyurdu. Promosyon dışında ek ödeme yapılacağı açıklandı.

31 Ekim 2022 tarihine kadar referans kodunu alarak emekli yakınlarının maaşlarını taşımalarını sağlayanlara 500 TL’ye ödeme yapılacağı duyuruldu!

Kampanyadan yararlanacak müşterilerin Maximum Mobil üzerinden kampanyaya katılıp aldığı Referans Kodunu SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi emekli yakınları ile paylaşması gerekiyor. Kodu alan emekli yakınların SGK emekli maaşlarını 3 yıl süre ile İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt ederek taşıması ve ardından REFERANS yazıp bir boşluk bırakarak bu Referans Kodunu da ekleyip 4402’ye SMS atmaları yeterli görülüyor. Ardından işlem başarıyla gerçekleştiriliyor ve ödemeler alınabiliyor.

Her müşteri tek Referans Kodu sahibi olabiliyor. İş Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden, SGK ( SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 500 TL Pazarama MaxiPuan ödülü kazanabiliyorlar. Ancak referans olunacak emekli yakının maaşını 10 Haziran 2022 tarihinden önce İş Bankası’ndan almıyor olması gerekiyor.

İŞ BANKASI 500 TL ÖDEME YAPACAK

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan ve Referans Kodu ile 4402’ye SMS atarak kampanyaya başarılı katılım sağlayan her bir emekli yakını için 250 TL olmak üzere en fazla iki emekli yakını için toplam 500 TL Pazarama MaxiPuanı kazanılabiliyor.

KİMLER ÖDEMESİNİ ALACAK?

SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi emekliler.
10 Haziran 2022 tarihi itibariyle maaşını İş Bankası’ndan almayan emeklilere kampanya kapsamında referans olunabilir.
1 Nisan 2022 tarihinden önceki bir dönemde maaşını İş Bankası’ndan almış olan, halihazırda emekli maaşını başka bankadan alan müşteriler maaş taşıma işlemi yaparak kampanyaya dahil olabilir.
1 Nisan 2022 tarihi itibariyle emekli maaşını İş Bankası’ndan alan ve kampanya süresinde emekli maaşını başka bankaya taşıyıp tekrar İş Bankası’na taşımak isteyen müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
Birden fazla emekli maaşı olan ve kampanya başlangıç tarihi itibariyle herhangi bir emekli maaşını İş Bankası’ndan alan müşteriler de diğer emekli maaşlarını taşımak üzere referans kullanarak kampanyaya dahil olamaz.