Editörün SeçtikleriGündem

Son dakika! Binali Yıldırım’dan kötü haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’dan kötü haber geldi. Yıldırım, Düzce Üniversitesi’nin akademik açılış törenine katıldı. Ancak buradaki törenden sonra kendini rahatsız hisseden Binali Yıldırım apar topar hastaneye kaldırıldı. Detaylar haberimizde

Düzce Üniversitesi 2022-2023 Akademik yılı açılış törenine AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım da katıldı. İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından Düzce Üniversitesi senatosu tarafından Binali Yıldırım’a mühendislik alanında fahri doktora belgesi Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir tarafından verildi.

SERUM VERİLDİ

Yıldırım daha sonra, üniversitede düzenlenen törenin ardından programına devam edemeden kendini rahatsız hissetmesi dolayısıyla üniversite hastanesinde tedavi altına alındı.

Serum verilen Yıldırım’ın durumunun iyi olduğu ve bir süre dinleneceği öğrenildi.

KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Daha sonra ilerleyen saatlerde Binali Yıldırım’dan kötü haber geldi. Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Yıldırım koronavirüse yakalandığını belirterek, “Düzce programımız esnasında gelişen semptomlar sonucu yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Durumum iyi çok şükür. Doktorlarımızın tavsiyeleriyle tedavime evde devam ederek, bu süreci atlatacağım inşallah. Dua bekler, dua ederiz” dedi.