Editörün SeçtikleriGenel

Bu nasıl anne? 2 aylık bebeğini bıçaklayarak öldürmüş! İfadesinde neden yaptığını anlattı

Tüm Türkiye’yi sarsan infial yaratan olayda son dakika gelişmesi yaşandı. Gaziantep’te 2 aylık bebeğini bıçaklayarak öldüren anne Nazlı Şekeroğlu çıkarıldığı mahkemede kastan ada öldürme suçu sebebi ile tutuklanarak cezaevine gönderildi. Psikolojik sorunları olduğu ifade edilen genç kadın sorgusunda her şeyi anlattı.

Kahreden olay dün öğle saatlerinde Gaziantep’in Yeşilevler Mahallesi’nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Nazlı Şekeroğlu’ndan haber alamayan komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Buraya gelen ekipler çağırdıkları çilingir ile kapıyı açtırarak eve girdi.

BEBEĞİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRMÜŞ

Ekipler, 2 aylık Mustafa bebeğin bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. Nazlı Şekeroğlu’nun ise bebeğin yanında bıçakla kollarından yaralanmış olarak baygın bir şekilde buldu.

İlk müdahalesinin ardından Nazlı Şekeroğlu, 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

“ÇOCUĞUMU BAŞKASININ ÖLDÜRECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM”

Hastanedeki tedavisi tamamlanan Nazlı Şekeroğlu, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda bebeğini öldürdüğünü itiraf eden Şekeroğlu’nun, çocukluğundan bu yana psikolojik sorunlar yaşadığı belirlendi. Olay anını hatırlamadığını belirterek, çocuğunu bir başkasının öldüreceğini düşündüğünü söyleyen Şekeroğlu, emniyetteki sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Gelen son habere göre emniyetteki işlemlerden sonra mahkeme sevk edilen genç kadının tutuklanarak cezaevine gönderildiğini belirtildi.