Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Evinde faturası yüksek gelenler dikkat! Müjde verildi: Yarına kadar mutlaka başvurun

Elektrik ve su faturası otomatik ödeme talimatına özel açıklama yapılırken Yapı Kredi Bankası tarafından duyuru yapıldı. Banka, otomatik ödeme talimatı kampanyası başlattığını belirtti ve kampanyaya katılanlara 150 TL verileceği ifade edildi.

10 KASIM’DA SONA ERECEK

Yapı Kredi Bankası tüm detayları paylaştı ve banka tarafından yapılan açıklamada ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye edileceği vurgulandı. Bunun yanı sıra açıklamada talimatınızı kredi kartınızdan vereceğiniz her yeni talimat için ekstra 10 TL, toplamda 50 TL ekstra puan kazanılacağı bildirilerek kampanyanın 10 Kasım’da sona ereceği vurgulandı.

NASIL KAZANILIR?

11 Eylül – 10 Kasım 2022 tarihleri arasında, müşterilerimizin bireysel vadesiz mevduat TL hesabından veya bireysel ya da World Business kredi kartından verecekleri; İlk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, 2 yeni talimat için 25 TL, 3 yeni talimat için 45 TL, 4 yeni talimat için 70 TL, 5 yeni talimat için 100 TL puan kazanabilecekleri belirtilen duyurunun devamında Kampanya kapsamında kredi kartlarınızdan vereceğiniz her yeni otomatik ödeme talimatı için ekstra 10 TL , toplamda 50 TL ekstra puan kazanılacağı ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Eylül – 10 Kasım 2022 arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir.

15 KASIM’DA YANSITILACAK

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Kasım 2022 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanların yansıtılması 2 iş günü kadar sürebilir.

Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.

Aynı abone numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül kazanılacaktır.