EkonomiGenel

Kart sahipleri için açıklama yapıldı: 100 TL yüklenecek! Market alışverişlerinde kullanılacak

Kart sahiplerine en yeni kampanya duyurusu bugün yapıldı! Akbank müşterileri için yapılan açıklamada market alışverişleri için kartlara para yükleneceği açıklandı. Kampanyanın detayları Axess internet sitesi üzerinden açıklandı.

Axess’e özel 7 Ekim – 7 Kasım 2022 tarihleri arasında CarrefourSA’larda ve carrefoursa.com’da tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri ilk alışverişinize 50 TL chip-para veya 1.500 TL ve üzeri ilk alışverişinize ise 100 TL chip-para sunulacak.

Chip-para hediyesinin kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra kartlara anında yükleneceği açıklandı! Diğer yandan chip-paralar 21 Kasım 2022 tarihine kadar CarrefourSA’larda kullanılabilecek.

KAMPANYAYA KATILIM

Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından “ALIŞVERİŞ” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

Axess, Wings, Free, Akbank Kart, Ticari Kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess puan kampanyasına dahil değildir.

Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamaların toplamından kampanyadan bir defa en fazla 50 TL veya 100 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacak.