Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Araç sahiplerinin bu sefer yüzü gülecek: Akaryakıta sonunda beklenen indirim geliyor! Fiyatlar düşüyor, indirimli akaryakıt fiyatları açıklandı

Araç sahiplerine güzel haber geldi. Bu sefer yüzleri gülecek. Sonunda akaryakıta beklenen indirimin yapılacağı açıklandı. Fiyatlar düşecek. Sektör kaynaklarından alınan son habere göre akaryakıt fiyatlarında indirim bekleniyor. İşte indirimin miktarı ve güncel akaryakıt fiyatları

Araç sahiplerinin beklediği güzel haber geldi. Gelen son dakika haberine göre bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına indirim bekleniyor.

Petrol devi ülkelerin topluluğu olan OPEC + üretimi azaltma kararı almıştı. Bunun üzerine ABD’den rezerv hamlesi geldi. Bu haberden sonra akaryakıtta indirim beklentisi oluştu. Şu anda 93 dolardan işlem gören brent petrolden sonra motorinde indirim beklendiği belirtildi.

5 ZAM 1 İNDİRİM HABERİ GELMİŞTİ

Ekim ayının içerisinde motorin fiyatlarına 5 defa zam 1 defa da indirim yapılmıştı. Sektör kaynaklarından elde edilen son bilgiye göre 22 Ekim tarihinden itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarına 1 lira 10 kuruşluk indirim bekleniyor.

20 EKİM GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 20 EKİM 2022

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20.63 TL

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 27,39 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 10,73 TL

Benzin ve motorin fiyatları 20 Ekim 2022: Son durum: Bugün güncel benzin, LPG ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar? Mazota benzine indirim ya da zam var mı?

İstanbul Avrupa Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 20.62 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 27,37 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 10,98 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara’da benzin litre fiyatı 20.77 TL

Ankara’da motorin litre fiyatı 27,51 TL

Ankara’da LPG litre fiyatı 11 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir’de benzin litre fiyatı 20.76 TL

İzmir’de motorin litre fiyatı 27,52 TL

İzmir’de LPG litre fiyatı 10,73 TL