Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Yapı Kredi hesabı olanlara müjde verildi: 3 iş günü içerisinde ödemeler yapılacak! Banka detayları duyurdu

Promosyon ödemelerinde adını sıkça duyuran bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası’ndan flaş bir açıklama geldi. Gelen habere göre Yapı Kredi 7.750 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacak. SGK ile yapılan anlaşma sonrasında emekli maaş promosyon ödemelerinde güncelleme oldu. Detaylar ve bankanın açıklaması haberimizde

Yapı Kredi Bankası yaptığı açıklamasında 7.500 TL promosyon ödemesi vereceğini, aynı zamanda emekli yakınlarına ve tanıdıklarına referans olarak her bir kişi için 250 TL para verileceğini belirtti.

YAPI KREDİ AÇIKLAMA YAPTI

Bankanın maaş promosyonu ile ilgili açıklaması şöyle:

7.750 TL ÖDEME YAPILACAK

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!Tüm Yapı Kredi müşterilerinin emekli yakınlarına, tanıdıklarına referans olarak her bir kişi için 250 TL ödül kazanabildiği kampanyamızın detayları için tıklayınız.

YENİ EMEKLİ OLANLAR

SSK veya Bağ-Kur’dan emekli olacaksanız e-Devlet / SGK Müdürlüklerine yapacağınız başvuruda, Emekli Sandığı’ndan emekli olacaksanız çalışmakta olduğunuz kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına ileteceğiniz emeklilik başvurusu dilekçesinde Yapı Kredi’yi tercih edebilirsiniz.

MAAŞIMI YAPI KREDİ’DEN NASIL ALACAĞIM?

Yapı Kredi müşterisi iseniz Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi’nden kolayca taşıyabilirsiniz. Ayrıca 444 0 444 / 0850 222 0 444’ten Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilir, sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğrayabilir veya e-Devlet üzerinden SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.

Yapı Kredi müşterisi değilseniz hemen Yapı Kredi Mobil’i indirip müşterimiz olarak kolayca emekli maaşınızı taşıyabilirsiniz. Dilerseniz e-Devlet veya SGK Müdürlükleri vasıtasıyla da SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsin”