GenelEditörün Seçtikleri

Yalı Çapkını yeni fragman: Yalı Çapkını 6. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm fragmanı yayında

Star TV’nin sevilen ve gündeme bomba gibi düşen dizilerinden biri olan Yalı Çapkını dizisi Cuma günleri ekranlara gelmeye devam ediyor. Yalı Çapkını 6. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı mı? İşte Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı

Cuma günü yeni bölümü ile ekranlara gelen Yalı Çapkını dizisinde son olarak Yusuf’un Seyran’ın eski sevgilisi olduğunu öğrenen Ferit, bu duruma bozulur. Yusuf’un ise Seyran’la konuşma ısrarı sürer. Dizi finalinde ise Yusuf Ferit’ten tokadı yiyor. Peki, Yalı Çapkını yeni bölümde ne olacak?

“BEN SANA GÜVENEMEYECEK MİYİM?”

Yalı Çapkını 6. Bölüm 2. Fragman araştırmaları hız kazandı. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin 6ç bölüm 1. Fragmanında Ferit Seyran’a “Ben arkama dönemeyecek miyim, güvenemeyecek miyim sana?” diyerek sitem ediyor. Peki, Yalı Çapkını 6. bölüm 2. fragmanı çıktı mı? Yalı Çapkını yeni fragman yayınlandı mı?

YALI ÇAPKINI 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI ÇIKTI MI?

Yalı Çapkını 6. bölüm 2. fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan sonra haberimize eklenecektir.

YALI ÇAPKIN4I KONUSU

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı etkileyecektir.