Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKamu PersonelleriKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Şehir Hastanesi personel alımı yapıyor: Başvurular başladı! En az ilkokul mezunu olan herkes başvursun

Kamu kurumlarının personel alımlarını yakından takip edenler için son dakika alım ilan haberi geldi. Gelen son habere göre Şehir Hastanesi personel alımı yapıyor. Başvurular devam ediyor. En az ilkokul mezunu olan adayların işe alınacağı ifade edilirken, erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması gerektiği ifade edildi.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre Kocaeli Şehir Hastanesi projesinde görevlendirilmek üzere başvuru şartlarına uyan ekip arkadaşlarının işe alınacağı belirtildi. Başvurular için detayları aktaran kurum, şartları da ayrıca söyledi. İşe alınan adaylar hastane hizmetlisi olarak görev yapacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup, kurum aynı zamanda başvurular için şu açıklamayı yaptı:

Kocaeli Şehir Hastanesi Projesinde Görevlendirilmek üzere aşağıda yazan kriterlere uygun ekip arkadaşları alınacaktır. Kriterlere uygun adayların görüşmek ve değerlendirilmek üzere Kocaeli Şehir Hastanesi ISS Tesis Yönetim İnsan Kaynakları Ofisine başvurmaları rica olunur.

BAŞVURULAR 24 EKİM 2022 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR. GÖRÜŞME SAATLERİ 10:00 -16:00 ARASI.

Görüşmeler Kocaeli Şehir Hastanesi Şantiye A kapısı yanında yapılacaktır.

İŞKUR PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

En az ilköğretim mezunu olması

Erkek personel için askerliğini yapmış olmak,

Güvenlik soruşturması olumlu olmak ve sabıka kaydı bulunmamak,

45 yaşını doldurmamış olmak

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN