Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Sürücüler bu haber sonrası depolarını fullemek için depar atacak! Akaryakıtta görülmemiş indirim: Benzin, motorin ve LPG’de kullanabilirsiniz

Sadece ekim ayı içerisinde motorin fiyatlarına 4-5 arası zam geldi. Trafiğe çıkmak ve araç kullanmak durumunda olan sürücüler ise zamlardan çok şikayetçi. Brent petrol fiyatlarının dalgalı bir şekilde seyretmesi sebebiyle akaryakıt fiyatlarının bir sonraki gün nasıl değişebileceğini kimse bilmiyor. Durum bu şekilde olunca son dönemlerde bankaların akaryakıt kampanyaları sıkça araştırılmaya başlandı. Sürücüler bu haber sonrası depolarını fullemek için depar atacak! Akaryakıtta görülmemiş indirim: Benzin, motorin ve LPG’de kullanabilirsiniz! Akaryakıtta geçerli 50 TL indirimin detayları haberimizde

Petrol fiyatlarına gelen zamla birlikte motorinin litresi neredeyse 30 TL’ye kadar dayanmıştı. Zamlardan sonra ING Bank tarafından yüzleri güldürecek bir haber geldi. Sizde bu özel akaryakıt kampanyasından yararlanmak istiyorsanız, haberimizi okumaya devam edin.

AKARYAKITTA 50 TL İNDİRİM

Motorine gelen peş peşe zam haberlerinden sonra ING Bank tarafından herkesi akaryakıt istasyonlarına koşturacak bir haber geldi. Buna göre ING Bank kartı ile Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde yapacağınız 4 defa 250 TL’lik akaryakıt harcamalarında 50 TL indirim kazanabilirsiniz. Kampanyanın 1 Ekim tarihinde başlayacağı ve 15 Kasım tarihinde sona ereceği belirtildi.

KAMPANYANIN DETAYLARI

ING Bank, kampanyadan yararlanmak isteyenler için detayları şu şekilde açıkladı:

Harcamaların her birinin farklı günlerde yapılması gerekir. Aynı gün içinde yapılan akaryakıt ya da otogaz harcamalarında yalnızca bir harcama kampanyaya dahil olur.

ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahildir.

ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir.

50 TL indirim, 22 Kasım 2022 tarihinde kartlara yansıtılır.

Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 50 TL indirim kazanabilir.

Kampanyadan faydalanmak için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS’undan yapılması gerekir.

Kampanyaya katılım için harcamadan önce “POAS” yazıp 2205’e SMS göndermek gerekir.

SMS’in, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekir.

Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Taksitli işlemler, bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.