Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Ziraat Bankasından emekliler için çok önemli duyuru! Sadece aylık 55 TL ödenecek: Başvurmak yeterli oluyor

Ziraat Bankası tarafından emeklileri ilgilendiren çok önemli bir duyuru yapıldı. Banka tarafından emekliler için kampanya başlatıldığı belirtildi ve maaşını Ziraat Bankası aracılığı ile alan emeklilere kampanya başlatıldı ve bu kampanya kapsamında aylık 55 TL ödeme yapılarak ayrıcalıktan yararlanılabileceği bildirildi.

55 TL’YE SAHİP OLUNABİLECEK

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda emekli maaşını çekip, Türk Telekom hat sahibi olan müşteriler aylık 55 TL fatura ödemesi kampanyasına dahil olabileceği belirtildi ve aylık 55 TL fatura ödeme kampanyasının detaylarının belli olduğu aktarıldı. Ayrıca banka tarafından yapılan duyuruda kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler kimliğiyle en yakın Türk Telekom bayisine giderek başvurabilecekleri vurgulandı.

12 AY TAAHHÜT GEREKİYOR

Ziraat Bankası’ndan emekli ilgilendiren açıklama geldi. Banka emekli müşterileri için harekete geçti. Ziraat Bankası’ndan alınan bilgilere göre, emekli maaşı alan Türk Telekom hat sahibi müşteriler aylık 55 TL fatura ödemesi kampanyasından yararlanabilecek. Ayrıca yapılan açıklamada kampanyaya katılmak isteyen emekli müşteriler için koşulların açıklandığı emekli maaşını alanlar, Türk Telekom’dan yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine 12 ay taahhütle 55 TL’ye sahip olacağı ifade edildi.

ANINDA BAŞLATILACAK

Tüm bunlarla beraber kampanyadan yararlanmak için kimliğinizle birlikte size en yakın Türk Telekom bayisine başvurmanız yeterli olacak. Ziraat Bankası müşterisi olduğuna ilişkin kontroller yapıldıktan sonra size özel tarifeden yararlanmaya hemen başlayabileceksiniz.