Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Elinizde 1 dolarınız varsa bile hemen bakın: Sakın bunu yapmayın! Doları olanlara acil duyuruldu

Yaptıkları açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den flaş bir açıklama geldi. Geçer, yaptığı açıklamasında dolardaki yükselişin devam edeceğini ifade ederek, dolar yatırımcılarına “Sakın bunu yapmayın” dedi. İşte Geçer’in o açıklaması ve detaylar..

Dolardaki yükseliş hız kesmeden devam ederken, ünlü ekonomistlerden açıklamalar peş peşe geliyor. Selçuk Geçer, özellikle Ekim, Kasım ve Aralık aylarına dikkat edilmesi gerektiğini ifade ederek, “Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor. Fakirler daha da fakirleşiyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf kalmadı” değerlendirmesinde bulundu.

DOLARA TALEPTE ARTIŞTA OLACAK

Dolara olan talepte de artış olacağını ifade eden Geçer, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek”

SENE SONUNDA DOLAR 28 TL

Dolarla ilgili son açıklamasını yapan Geçer, sene sonunda dolar kurunun 28 TL olabileceğini söyleyerek, “Sene sonunda da dolar kurunu 28 TL’de görürüz” dedi.

BUNU SAKIN YAPMAYIN

Dolardaki yükselişin hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarını uyararak dolarların satılmaması üzerine tavsiye verdi.

DOLAR FİYATLARI NE KADAR? 31 EKİM DOLAR FİYATLARI

ABD Doları: 18,62 (Alış) – 18,62 (Satış)

EURO: 18,49 (Alış) – 18,50 (Satış)

STERLİN: 21,45 (Alış) – 21,56 (Satış)

1 DOLAR = 18,62 TL