Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

BİM’den kasım ayı müjdesi geldi: Ayçiçek yağı, kıyma ve kuşbaşında büyük indirim! Sadece yetişen alabilecek

Zincir marketler arasında olan BİM, müşterilerine kasım ayı müjdesini duyurdu. Son dönemlerde fiyatları artan ürünler arasında olan ayçiçeği yağı, kıyma ve kuşbaşında indirim yapıldığı duyuruldu. Sadece yetişenin alabileceği indirimli ürünlerin fiyatları da açıklandı. BİM indirimli ürünler listesi ve detaylar haberimize eklendi.

Artan enflasyon karşısında vatandaşların maaşları erimeye başladı. Özellikle önümüzdeki ay belli olacak yeni asgari ücret sonrasında vatandaşlar indirimli ürünleri takip etmeye devam ediyor. Gelen son habere göre BİM’de şu anda 1 litre Sole marka ayçiçeği yağı 35,50 TL’den, 2 litre Sola ayçiçeği yağı 66 TL, 3 litre ayçiçeği yağı ise 94,50 TL’den alıcı buluyor.

ASIL İNDİRİM 5 LİTRE SIVIYAĞLARDA

Ancak indirim özellikle vatandaşların tercih ettiği 5 litre ayçiçeği yağlarında oldu. BİM, Sole 5 litre ayçiçeği yağını 149 TL satma kararı aldığını duyurdu. Bunun dışında bazı ürünlerde de indirim yapıldı.

ET ÜRÜNLERİNDE İNDİRİM

Sıvıyağdan sonra en çok vatandaşların indirim açısından araştırdığı ürünlerden biri de et ürünleri oldu. 400 gram Emin dana kıyma 50 TL’den satılırken, 400 gram Emin marka kuşbaşı ise 52 TL’den satılıyor.

Buna göre 1 kiloluk kıyma fiyatı 125 TL iken, 1 kilo kuşbaşı ise 130 TL’den alıcılarla buluşuyor.