Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel AlımıSağlık Personeli

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alım belli oldu: Mülakat yapılmayacak! Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman yapılacak?

İş arayan vatandaşlar ve özellikle kamu kurumlarının ilanlarını takip edenler son dönemlerde gündem olan Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımını araştırıyor. Bu kapsamda gelen bir son dakika haberine göre Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı için açıklama yaptı. Bakanlığın 85 bin alımdaki personel alım detayları netleşti. İşte detaylar..

Herkesi heyecanlandıran açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapıldı. Koca, 85 bin personel alımında müjdeyi verdi. Niğde’de bulunan sağlık çalışmalarını değerlendiren Koca, 85 bin personel alımının detaylarını açıkladı.

FAHRETTİN KOCA MÜJDEYİ VERDİ

Bakan Koca, yapmış olduğu açıklamasında ilk etapta 31.317 kişinin alımının yapılacağını söyledi. Kılavuzu haftaya ÖSYM’ye göndereceklerini ifade eden Koca, 11 bin 317 kişi de İŞKUR üzerinden sürekli işçi alımı yapılacağını belirtti.

İŞKUR ÜZERİNDEN DE SÜREKLİ İŞÇİ ALINACAK

Bakan Koca’nın o açıklaması şu şekilde:

“Biliyorsunuz 85 bin açıktan atama yapacağımızı ilan etmiştik. İlk etabı olarak 31.317 kişinin alımı için kılavuz yayımlamak üzere önümüzdeki haftaya ÖSYM’ye gönderiyoruz. 11 bin 317 sürekli içi alımı içinde İŞKUR’a listelerimizi haftaya gönderiyoruz.

Toplamda ilk etapta 42 bin 500 kişi alacağız. Mülakat yapmaksızın doğrudan atama yapacağız.  Hemen ardından ikinci etap ilanına da hızla çıkmış olacağız”