Editörün SeçtikleriGündem

İstiklal Caddesi’ndeki patlamanın sebebi ne? Canlı yayında açıkladı! Son dakika duyuruldu

Az önce İstanbul İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana geldi. İstanbul’un pek çok noktasından duyulan patlamanın nedeninin ne olduğu merak konusu oldu. Vatandaşlar İstiklal Caddesi’ndeki patlamanın sebebi ne? sorusuna cevap aramaya başladı. konu ile ilgili muhabir Fulya Öztürk canlı yayında çok sayıda iddia olduğunu açıklayarak, son dakika duyurdu.

Canlı yayına bağlanan Fulya Öztürk, son duruma ilişkin bilgi verdi. Canlı bomba olup olmadığının araştırıldığını belirten Öztürk, patlamaya ilişkin pek çok iddia olduğunu da aktardı.

CANLI YAYINA BAĞLADI

İstanbul’da büyük bir patlama meydana geldi. Olay yerinde çok sayıda yaralı vatandaşın olduğu aktarılırken, patlamamanın nedeni merak ediliyor. Fulya Öztürk canlı yayına bağlanarak detayları açıkladı.

“İSTANBUL’UN BİRÇOK NOKTASINDAN BU SES DUYULDU”

Son durumu anlatan Fulya Öztürk “Çok büyük bir patlama sesi duyuldu. Sadece Taksim’de değil İstanbul’un birçok noktasından bu ses duyuldu. Şişli’den Beşiktaş’tan patlama sesi duyuldu. Olay yerinde çok sayıda ambulans var. İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen patlamanın nedeni henüz belli değil. Canlı bomba olup olmadığı araştırılıyor. Çok sayıda iddia var. Henüz çok sıcak bir gelişme” ifadelerini kullandı.