Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Kamu kurumu Türkiye geneli 426 sözleşmeli personel alımı yapıyor: Yaş şartı aranmayacak! Başvurular online alınacak

Kamu kurumlarının personel alımları özellikle iş arayanlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda 14 Kasım Pazartesi Resmi Gazete’de yayımlanan bir ilana göre kamu kurumu Türkiye geneli 426 sözleşmeli personel alımı yapıyor. Yapılan personel alımında yaş şartının aranmayacağı belirtildi. Tapu Kadastro ve Genel Müdürlüğü’ne yapılacak 426 sözleşmeli personel alım şartları açıklandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre KPSS 70 ve üzerinde puan alan adaylar başvurabilecek. Yaş şartının aranmadığı sözleşmeli personel alımında adayların istenilen bölümlerden mezun olmasının gerektiği ifade edildi.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvurular, 01.12.2022 tarihinden 11/12/2022 tarihi saat 23.59’a kadar e-Devlet üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ya da Kariyer Kapısı adresi üzerinden yapılacak. Şahsen, kargo ya da e-posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

ALIMA DAİR DİĞER TÜM DETAYLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN