Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Aracı olanlara günün ilk müjdesi geldi: Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Beklenen indirim geldi.. Ankara, İstanbul, İzmir yeni akaryakıt fiyatları

Aracı olan herkesi yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Gelen bir son dakika haberine göre akaryakıt fiyatlarında önemli bir gelişme yaşandı. Beklenen indirimin gece yarısı geldiği duyuruldu. Bunun üzerine Ankara, İstanbul, İzmir akaryakıt fiyatları güncellendi. Peki, motorin indirimi sonrasında fiyatlar ne oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve brent petrolde son durum..

Sürücüler, dalgalı bir seyir izleyen brent petrolü yakından takip ediyor. Geçtiğimiz haftalarda düşüş gösteren brent petrol sonrasında sürücüler tarafından indirim beklentisi oluştu. Beklenen indirim gece yarısı direkt pompa fiyatlarına yansıtıldı. Motorin grubuna 1 TL’den fazla indirim geldi.

İNDİRİM POMPA FİYATLARINA YANSIDI

Yapılan son açıklamaya göre motorin grubuna 15 Kasım tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1,56 TL’lik bir indirim yapıldı. Yapılan indirim pompa fiyatlarına yansıtıldı.

BEKLENEN İNDİRİM GELDİ

Brent petroldeki dalgalanma ve döviz kurundaki değişiklikler sebebiyle vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip ediyor. Akaryakıt beklenen indirim gece yarısı geldi. Şu an için sadece motorin grubunda 1,56 TL’lik indirim yapıldı.

ANKARA

Motorin fiyatı: 24,89 TL

Benzin fiyatı: 22,83 TL

LPG fiyatı: 10,79 TL

İSTANBUL

Motorin fiyatı: 24,79 TL

Benzin fiyatı: 22,68 TL

LPG fiyatı: 10,80 TL

İZMİR

Motorin fiyatı: 24,93 TL

Benzin fiyatı: 22,84 TL

LPG fiyatı: 10,54 TL