Editörün SeçtikleriKültür-sanat

Arka Sokaklar dizisinden kötü haber: Çekimler durduruldu! Arka Sokaklar final mi yapacak?

Kanal D’nin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisinden şoke eden bir haber geldi. Dizinin çekimlerine 45 günlük ara verildiği belirtildi. Dizi, şu anda daha önceden çekilen stok bölümü ile ilerleyecek. Ancak önümüzdeki günlerde kanalın nasıl bir yol izleyeceği henüz belli değil. İşte detaylar..

Başrollerinde İlker İnanoğlu, Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi önemli isimlerin olduğu Arka Sokaklar dizisinden kötü haber geldi. Dizi 17. Sezonunda yayına ara verme kararı aldı. Konu ile ilgili şirketin kanaldan ödeme alamadığı için ara verme kararı aldığı iddia edilmişti.

DİZİNİN BİR BÖLÜM STOĞU VAR

Gazeteci Birsen Altuntaş’un haberine göre Erler Film yetkilileri kanaldan ödeme alamadıklarına dair iddiayı kesin bir dille yalanladı. Ancak 45 günlük ara kararını doğruladı. Diziye ara verme kararının yapımcı Türker İnanoğlu’nun kararı olduğu öğrenildi. Dizinin sadece bir bölümlük stoğu olduğu da gelen bilgiler arasında.

NASIL BİR YOL İZLENECEK?

Kanal D stok bölümü yayınladıktan sonra Arka Sokaklar ile ilgili nasıl bir yayın planı uygulayacağı henüz bilinmiyor. Diziden ayrılmak isteyen oyuncuların olduğu da gelen iddialar arasında.