Editörün SeçtikleriEkonomiGenel

Bütün emekliler yararlanabilecek! Emeklilerin hesaplarına 2.200 TL yatırılacak: O tarihte banka hesaplarınızı kontrol edin

Emeklilerin son dönemde promosyon ödemeleri bankalar arasında büyük rekabete dönüşmüştü. Hemen hemen pek çok emekli, daha yüksek promosyon alabilmek için bankasını değiştirmişti. Ortalama 7 bin 500 TL’ye kadar ödeme alan emeklilere ek olarak 2.200 TL daha verilecek. Ödemeler emeklilerin banka hesaplarına aktarılacak. En az 2.200 TL ödeme için detaylar haberimizde

Yeni yılın artık resmen gelmesi ile birlikte emeklilere güzel bir haber daha verildi. Emeklilere önümüzdeki yıl içerisinde en az 2 bin 200 TL ödeme yapılacak. Ödemeler karşılıksız olup bütün herkesin hesaplarına yatırılacak.

SENEDE 2 DEFA ÖDENECEK

Önümüzdeki yıl içerisinde 2 defa ödeme yapılması bekleniyor. Ödemeler bayram ikramiyesi adı altında bütün emeklilere verilecek. Hem Ramazan hem de Kurban Bayramı’nda emeklilerin hesaplarına para yatırılacak.

ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILACAK?

Bayram ikramiyeleri, şartsız koşulsuz bütün emeklilerin hesaplarına yatırılıyor. Ramazan Bayramı 21-23 Nisan tarihlerine denk geliyor. İlk ikramiyenin ise nisan ayında ödeneceği tahmin ediliyor.

Kurban bayramı ise 2- Haziran 2 Temmuz arasına denk geliyor. Bu sebeple ödemelerin haziran ayının sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.