Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKamu PersonelleriKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Hastanelere hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alınıyor! İŞKUR başvuru ekranı: 18-55 yaş arasına müjde

İş arayan vatandaşlar Sağlık Bakanlığı’nın personel alımlarını yakından takip ediyor. Bu kapsamda hastanelere hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alınacağı duyuruldu. İŞKUR üzerinden başvuru ekranı açıldı. Sağlık Bakanlığı hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi personel alım detayları haberimizde..

Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere İŞKUR üzerinden 11 bin 317 personel alımı yapıyor. Bu alımların 604 tanesi Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi olarak yapılacak. Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi nedir, ne iş yapar?

SAĞLIK BAKANLIĞI HASTA KARŞILAMAVE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ BAŞVURULARI

Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden personel alımını yayımladı. Buna göre başvurular 2 Aralık tarihine kadar devam edecek. Adaylar, İŞKUR üzerinden şifreleri ve TC kimlik numaraları ile giriş yapabilecekler.

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ NE İŞ YAPAR?

Sağlık tesisine başvuran, hasta, hasta yakını ve sağlık tesisi çalışanlarının, güler yüzlü ve doğru iletişim yöntemi ile karşılanmasında doğru bilgilendirme ve yönlendirmelerinin sağlanmasında ,gerektiğinde hastaya refakat edilmesinde ve hizmet sunumlarının kolaylaştırılması amacıyla sağlık tesisi yönetiminin belirlediği görevler çerçevesinde hizmetleri yürüten kişidir.

18-55 YAŞ ARASINA MÜJDE

İŞKUR üzerinden hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alınıyor. Alımlar sadece Sağlık Bakanlığı’na değil, özel sektöre de yapılıyor.

İLANLARI İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN