EkonomiGündem

Sürücülere günün müjdesi geldi! Benzin, motorin ve LPG’de rekor indirim: Ankara, İstanbul, İzmir akaryakıt fiyatları

Geçtiğimiz hafta motorin fiyatlarına peş peşe indirim yapılmıştı. Ancak bugün sabah saatlerinde gelen son habere göre akaryakıt fiyatlarına 1 TL’den fazla zam geleceği duyuruldu. Gelen indirimlerin büyük bir kısmının bu zamla eriyeceğini fark eden araç sahipleri kampanya araştırmasına başladı.

Bu kapsamda World Chippin Opet akaryakıt kamapnyası duyuruldu. Ay sonuna kadar devam edecek olan akaryakıt kampanyasında tam 80 TL’lik indirim kazanabileceksiniz. Kampanya detayları da ayrıca aktarıldı.

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

Opet akaryakıt istasyonlarında world chippin ile yapılacak 250 TL ve üzeri 4 adet harcamada 80 TL indirim kazanabileceksiniz.

Opet akaryakıt istasyonlarında world chippin ile yapacağınız 250₺ ve üzeri 4 adet harcamada 40₺ yakıt puan ve 40₺ opet puan olmak üzere toplamda 80₺ kazanacaksınız. Kampanya 16 Kasım – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Opet istasyonlarında Chippin ile kasada veya araçtan inmeden yapılacak akaryakıt ödemelerinde geçerlidir.

OPET İSTASYONLARINCA SHİPPİN ÖDEMESİ

Opetten yakın alırken chippin kullanmak için öncelikle market kasasındaki görevliye chippin ile ödeme yapacağınızı söyleyerek cep telefonu numaranızı vermelisiniz. Görevli ödemenizi alacaktır. Araçtan inmeden chippin ödemesi yapmak için chippin uygulamasındaki diğer menüsü altındaki opet mobil ödeme seçilerek plaka eklenmelidir. Ekleme sonrası artık yakıt almadan pompa görevlisine mobil ödeme yapacağınızı söylemelisiniz. Pompacı yakıt dolumuna başlayınca opet mobil ödeme menüsü altında yapacağınız ödeme tutarı görünecek ve onaylayacaksınız.

40 TL YAKIT PUAN

Kampanya tarihleri arasında Opet istasyonlarında Chippin ile farklı günlerde tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri akaryakıt ödemelerinde 10 TL yakıt puan kazanılacaktır. Kampanyadan 4 farklı günde olmak üzere 4 kere faydalanabilecek ve toplamda 40 TL yakıt puan kazanılabilecektir.

AY SONUNDA SONA ERECEK

Kazanılan toplamda 40 TL değerindeki yakıt puanlar anında kazanılacak, 31 Aralık 2022 tarihine kadar akaryakıt alışverişlerinde kullanılabilecektir.

Üstelik her ay Chippin ile Opet istasyonlarında yapılacak toplamda 2.000 TL’ye kadar olan akaryakıt ödemeleri için %1 oranında, aynı ayda en fazla 20 TL değerinde yakıt puan kazanılabilecektir. 2.000 TL’ye kadar akaryakıt ödemeleri bir takvim ayı olarak geçerli olacaktır.

Kampanyadan kazanılan %1 oranındaki yakıt puanların son kullanım tarihleri müşterilerin Opet’in Mavi Program üyeliği bazında farklılaşmaktadır. Puan son kullanım tarihleri Temel üyelik için 31.12.2022, Full üyelik için 31.03.2023, Ultra üyelik için 30.06.2023 olacaktır.

İL İL AKARYAKIT FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN