Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emekli maaşı olanlara 8.000 TL veriliyor! 3.500 TL üstü maaş alan emeklilere müjde

TEB, emekliler için yeni promosyon güncellemesini duyururken promosyon ödemesinde rekor bir artış yapan banka, emeklilerden bu kampanya ile tam not alacak. Emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 8 bin lira para verileceği bildirildi. Bu doğrultuda 3 yıl boyunca bankada kalma sözü veren emeklilere 8 bin TL’ye varan ödeme yapabileceğini ifade etti. Emekli yakınını bankaya getirenlere ise kişi başı 250 TL, toplam da ise 500 TL ek ödeme yapılacağı duyuruldu.

EMEKLİLERE 8 BİN TL VERİLECEK

TEB’in sunduğu 8 bin TL ödeme kampanyasından yeni müşterilerin yararlanabileceği belirtildi ve 1 Ekim 2022 tarihinden itibaren yeni emekli maaş müşterileri bu kampanyadan faydalanabileceği paylaşıldı. Bununla beraber üç yıllık söz dışında fatura talimatı veren müşteriler söz konusu kampanyadan yararlanabileceği vurgulandı.

FATURA TALİMATI VERİLMELİ

Emekli aylığı 1.500 TL’nin altında olan müşterilere 5.500 TL, Emekli aylığı 1.500-2.500 TL arasında olan müşterilere 6.750 TL, Emekli aylığı 2.500 TL’den fazla olanlara da 8.000 TL ödeme yapılacağı belirtilen banka duyurusunda kampanya, yeni verilen 36 aylık taahhütname ve iki tane otomatik fatura talimatında geçerli olduğu aktarıldı.

PROMOSYONUN GERİ ALINACAĞI DURUMLAR

Verilmiş olan fatura ya da taahhütname iptal edildiğinde, ödenen promosyon geri alınacağı belirtilerek söz konusu kampanya emekli maaşını yeni getiren müşteriler için geçerli olduğu mevcut müşteriler de taahhütlerini üç yıllık yenilediklerinde promosyon kampanyasından yararlanabilecekleri aktarıldı.