Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Araç sahiplerine sevindiren haber! Benzin motorin ve LPG’ye rekor indirim: Süreli indirim gelişmesi

Petrol Ofisi tarafından çok büyük kampanya başlatıldı. Bu kampanya doğrultusunda katılanlara 50 TL puan verilecek ve bu puanlar bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan 50 TL indirim yapılacak. Kampanya hakkında yapılan duyuruda ise “Maximum Mobil ile Petrol Ofisi’nde aracınızdan inmeden Maximum Kart’ınızla ödeme yapın, toplam 50TL MaxiPuan kazanın!” denildi.

AKARYAKIT VE OTOGAZA İNDİRİM

1 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Maximum Mobil’in içindeki Pazarama Araçta Öde menüsünde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ikinci ve sonraki 250 TL ve üzeri her alışverişe 10 TL, toplam 50 TL MaxiPuan kazanılacağı belirtilerek Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. Katılmak için Maximum Mobil veya İşCep uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılım yapılabileceği vurgulandı.

Petrol Ofisi tarafından yapılan duyurunun devamında İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ve Bankamatik Kartların kampanyaya dahil olduğu belirtilerek Maxipara Kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemlerin dahil olmadığı vurgulandı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kampanyadan faydalanmak için yakıt alışverişlerinizin Maximum Mobil’in içindeki Pazarama Araçta Öde uygulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından Maximum Mobil içinde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden yapılması gerekmektedir. Kampanyadan her gün 1 defa faydalanabilirsiniz. Aynı gün içinde 250 TL ve üzeri birden fazla akaryakıt alışverişiniz olması halinde ilk alışverişiniz kampanyaya dahil edilecektir.

Ödül kullanımı: Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar, yalnızca Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içinde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden yapılan alışverişlerde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 3 Ocak 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 28 Şubat 2023 (bu tarih dâhil)’tür. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.

Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.

Türkiye İş Bankası A.Ş ve Petrol Ofisi A.Ş. önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.