Editörün SeçtikleriGenel

20 Aralık Süper Loto sonuç ekranı! Milli Piyango Süper Loto çekiliş sonuçları

Bu akşam çekilecek olan Süper Loto çekilişi için araştırmalar hız kazandı. Gelen son dakika haberine göre vatandaşlar internet üzerinden Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sorusuna cevap arıyor. 20 Aralık 2022 Salı akşamı bu haftanın ilk Süper Loto çekilişi düzenlenecek. Peki, Süper Loto sonuçları belli oldu mu? İşte merak edilenler..

Süper Loto çekiliş sonuçları şans oyunu severler tarafından merakla bekleniyor. 20 Aralık akşamı çekiliş sonuçları Milli Piyango’nun resmi sitesinden öğreniliyor. İşte Süper Loto çekiliş sonuçları hakkında merak edilenler..

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Milli Piyango İdaresi tarafından haftanın üç günü salı, perşembe ve pazar günleri gerçekleştirilen Süper Loto’nun bu akşam ilk çekilişi heyecanla bekleniyor. Çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Süper Loto çekilişi 20 Aralık Salı akşamı saat 21:30’da gerçekleşecek.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

MPİ tarafından düzenlenen Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmeye dayalı bir oyun olarak bilinmektedir. Süper Loto’da her seçilen 6 sayı, bir kolon oluşturmaktadır. Tek kolon ücreti ise 3 TL olmaktadır.