Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Rekor promosyon ödemesi için anlaşma yapıldı: 29 bin TL ödeme yapılacak! Ziraat Bankası üzerinden ödenecek

Geçtiğimiz eylül ve kasım aylarında promosyon ödemeleri gündemin en önemli maddeleri arasında yerini almıştı. Gelen bir son dakika haberine göre Sağlık Bakanlığı da Ziraat Bankası ile promosyon anlaşması imzalandı.

Buna göre bakanlık sağlık çalışanlarına toplam da 29 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Ödemelerin bir kısmı nakit, bir kısmı ise parapuan olarak hesaplara aktarılacak.

29 BİN TL ÖDEME YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı ve Ziraat Bankası arasında anlaşma imzalandı. Yapılan anlaşma sonrasında sağlık çalışanlarına toplam da 29 bin TL ödeme yapılacak.

ZİRAAT BANKASI İLE ANLAŞMA İMZALANDI

Bakanlık yetkilileri tarafından alınan son habere göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın girişimleri ile Ziraat Bankası ile maaş anlaşması karşılığında alınacak promosyon ödeme anlaşması yapıldı.

ÖDEMELER NASIL YAPILACAK?

Bakanlık yetkililerinden alınan son bilgiye göre ödemeler şu şekilde yapılacak:

Buna göre, sağlık çalışanlarına, 3 yıllık protokol karşılığında personelin maaş miktarına bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. Bu ödemenin 27 bin lirası peşin (25 bin 200 lira nakit, 1800 lira kredi kartına para puan), 2 bin lirası ise 6 aylık dönemlerde 2 taksit şeklinde “para puan” olarak verilecek.