Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

İndirim değil tamamen ücretsiz! O markette 5 litre Kırlangıç ayçiçek yağı ücretsiz dağıtılıyor: 31 Aralık’a kadar alabilirsiniz

En çok zam gelen ürünlerden olan ayçiçek yağından geldiği nokta cep yakmaya başladığı belirtildi. Ayçiçek yağ fiyatlarına ilişkin birçok markette yağ fiyatlarında indirim yapılmaya başlandığı duyuruldu. Bununla beraber 5 litre Kırlangıç yağ fiyatlarında indirim olduğu aktarılırken 250 TL olan yağ fiyatlarında düşüş yaşandığı ifade edildi.

ÜCRETSİZ 5 LT AYÇİÇEK YAĞI KAMPANYASI

Gelen zamlardan sonra etkilenmeler devam ederken satış değeri 250 TL olan Kırlangıç ayçiçek yağının dev indirime girdiği belirtildi ve zam üzerine zamlar gelirken vatandaşlara sevindirici bir haber daha verildi. Ücretsiz ayçiçek yağ başvurularının da başladığı aktarıldı. Vatandaşlar ise bu kampanyanın ayrıntılarını araştırmaya başladı.

Yılbaşının yaklaşmasıyla beraber birçok kampanya gelirken bu defa bu kampanya ayçiçek yağlarına geldiği ifade edildi. 31 Aralık tarihine kadar devam eden bu kampanyada ayçiçek yağının ücretsiz olarak verileceği paylaşılarak kampanyanın 16-31 Aralık 2022 Aralık tarihleri arasında geçerli olacağı vurgulandı.

AYÇİÇEK YAĞI HEDİYE EDİLİYOR

Tüm bunlarla beraber Karar Gazete’sinin haberine göre bu kampanyada 41 Gross Market’e giderek 5 litre kırlangıç ayçiçek yağı hediye edileceği paylaşıldı.

Kampanya hakkında bir gelişme olduğunda okuyucularımızı anlık olarak haberdar edeceğiz.