Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Aracına yakıtı o istasyondan alanlara müjde! Araç sahiplerine 300 TL’lik yakıt hediye veriliyor: 10 Ocak’a kadar alabilirsiniz

Araç sahipleri için akaryakıt konusu her zaman önem taşırken paylaşılan kampanyalar araç sahipleri tarafından araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar istasyonların akaryakıt kampanyalarını sıklıkla takip ediyor. Shell tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı ve bu açıklamada 100 kişiye 300 TL’lik akaryakıt hediye edileceği bildirildi.

300 TL’LİK YAKIT HEDİYE EDİLECEK

Binlerce araç sahibini heyecanlandıran bir gelişme yaşandığı paylaşılarak Shell araç sahipleri için İnstagram yarışması açıklaması paylaşıldı. Bu noktada yarışma sonucunda 100 kişiye 300 TL değerinde akaryakıt hediye edileceği belirtilerek kampanyanın 10 Ocak’a kadar devam edeceği bildirildi.

Instagram’da @shellturkiye hesabında yer alan yılbaşı çekilişi gönderisinin altına 2023’te gitmek istediğiniz ilk yeri yorum olarak yazarak yorumlara @shellturkiye Instragram hesabını etiketlemeyi ve takip etmenin unutulmaması gerektiği bildirildi. 300 TL değerinde akaryakıt kazanma şansı yakalanacağı ve son günün 10 Ocak olduğu aktarıldı.

YARIŞMA BİLGİLERİ

Konu ile ilgili olarak yarışma hakkında paylaşılan bilgiler ise şöyle oldu:

www.instagram.com/shellturkiye sayfası üzerinden gerçekleştirilecek kampanya Shell&Turcas Petrol A.Ş. (Shell) tarafından düzenlenmektedir.

Bu Kampanya Milli Piyango İdaresi’nin 22.12.2022 tarih ve E-40453693-255.05.02-29523 sayılı izni ile kapsam dışı bırakılmıştır.

27.12.2022 (Saat:10:00)-10.01.2023 (Saat: 23:59) tarihleri arasında Türkiye genelindeki Instagram hesabına kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak, @shellturkiye hesabını takip edip, ‘‘Yeni yılda ilk nereye gitmek isterdiniz?” sorusuna nedeniyle birlikte yaratıcı şekilde yanıt verenler yarışmaya katılacaktır.

BAŞKASI KULLANAMAZ

Paylaşılan yorumlar 15.01.2023 tarihinde konuya uygunluk, yaratıcılık ve özgünlük kriterlerine göre jüri tarafından değerlendirilecek ve 100 kişiye 300 TL değerinde Shell Akaryakıt Puan hediye edilecektir. Akaryakıt puanlar 15.01.2024 tarihine kadar Türkiye genelindeki Shell akaryakıt istasyonlarından yapılacak akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde geçerlidir. Talihliden başkası tarafından kullanılamaz.

Yarışma sonuçları 15.01.2023 tarihinde @shellturkiye Instagram hesabında yayınlanacaktır.

Yarışma sonuçlarının güvenilirliği ve değerlendirmelerin şeffaflığı açısından, yarışmayı kazanan kişilerin, sosyal medya kullanıcı adı bilgileri sosyal medya hesaplarımızda duyurulacak olup yarışmaya katılan kişiler sosyal medya kullanıcı adı bilgilerinin yayınlanmasını peşinen kabul etmiş sayılır.

Kazanan kişilerin ad ve soyad bilgilerini DM (Direct Message) yoluyla Shell Türkiye Instagram hesabına göndermeleri gerekmektedir. Daha sonrasında bu kişilere hediyesini nasıl alabileceklerine dair detaylı bilgi paylaşılacaktır.

Katılımcı tarafından bildirilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.

Shell Türkiye Instagram (@shellturkiye) sayfasını takip etmeyen kullanıcılara yarışmaya katılım hakkı verilmeyecektir.

Kampanyaya katılım ve uygulamadaki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.

BİRDEN FAZLA İKRAMİYE YOK

Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

Shell katılımcının üyeliğini ya da site kullanımını kampanya şartlarına veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, katılımcı ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir.

Shell & Turcas Petrol A.Ş., Shell Petrol A.Ş., The Shell Company of Turkey, Shell Enerji A.Ş., Sesli Harfler Reklam Tanıtım Ve Yayın Hizmetleri San.Tic.A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti çalışanları ile 18 yaşından küçükler ve Tüzel Kişiler bu kampanyaya katılamayacaklardır. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmeyecektir. Shell kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumunda, ilgili kullanıcının o güne kadar ki bütün kampanya verilerini, hiçbir uyarı yapmaksızın iptal etme hakkını saklı tutar.

Kazanılan ödüller başkasına devredilemez ve/veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez.

Katılımcılar kampanyaya yalnızca kendileri adına katılabilir, başkası adına katılım yapamaz.

Katılımcıların kampanyaya katılmak için yapacakları başvurularla ilgili her türlü ortamdaki iletişim sorunlarından dolayı, Shell hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da internet bağlantılarında İnternet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, SMS gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya internet erişimindeki aksaklıklardan, kampanyanın gidişatını etkileyecek şekilde; ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile kampanya sitesinin zarar görmesinden, Shell hiç bir şekilde sorumlu tutulamaz.

SORUNLARDAN SHELL SORUMLU DEĞİL

Kampanya sayfası içeriğinin tüm hakları, münhasıran Shell’e aittir.

Ödülleri kullanım koşullarına uygun olarak kullanmak katılımcının sorumluluğundadır. Kullanım koşullarına aykırı hareket nedeniyle ortaya çıkacak sorunlardan Shell sorumlu değildir.

Katılımcı, kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.

KDV ve ÖTV dışında tüm vergi ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.