Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

TRT KPSS şartsız personel alımı yapacak! İş başvuruları başladı: TRT personel alımı 2023

İş arayanlara güzel haber geldi! Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) yeni personel alımına başladığını duyurdu. 2023 yılı için her gün yeni personel alımlarını duyurmaya devam eden TRT başvuruların başladığını açıkladı. Ortalama olarak en az 11 bin TL civarında maaş verileceği ifade edildi. Peki, hangi meslekler için personel alınacak? Kimler başvurabilir? İşte TRT KPSS şartsız personel alım başvuru ekranı

TRT, resmi web sayfası üzerinden personel alımlarını güncellemeye devam ediyor. Kendi bünyesinde ortalama 11 bin TL civarında maaşla personel alacağını açıkladı. En az lise mezunu en fazla ise lisans mezunları arasından alımlar yapılacak.

KPSS ŞARTI YOK

TRT yapacağı personel alımında KPSS şartının aranmadığını açıkladı. Başvuru şartları, alım yapılacak mesleklere göre değişkenlik gösteriyor. Alımlarda bazı meslekler için yabancı dil şartı aradığı belirtiliyor. Maaşlar da bu etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

TRT PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan personel alımlarına göre genel başvuru şartları

Adayların en az lise mezunu olması şartı aranır.

Tercihen idari işler konusun da tecrübeli adaylardan alım yapılacaktır.

Adayların başvuru yapabilmesi için Türk uyruklu olması şartı aranır.

Yayınlanan ilana göre erkek adayların zorunlu hizmet görevi olan askerliğini tamamlamış, ertelemiş veya muaf olmuş olması gerekir.

Başvuru yapacak olan adaylardan kurum tarafından MS Office programlarına hakim olması istenmektedir.

Güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması

Adayların yazılı, sözlü ve insanlarla iletişim konusun da yetenekli olması şartı aranır.

BAŞVURULAR BAŞLADI

TRT yapacağı personel alımında detayları resmi web sayfası üzerinden duyurdu. Başvurular online olarak alınacak. Başvurmak isteyenlerin aşağıdaki link üzerinden başvurabileceği belirtildi.

TRT KPSS ŞARTSIZ PERSONEL ALIM BAŞVURU EKRANI