Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Nakit ihtiyacı olanlar hemen başvurabilir: Akbank sıfır faizli kredi kampanyası! Şubeye gitmeye gerek yok

Akbank, özellikle geçtiğimiz yıl içerisinde emekli promosyonlarını ilk yükselten özel banka olarak vatandaşların dikkatini çekmeye başarmıştı. Yine aynı banka, sıfır faizli kredi kampanyası ile herkesin takdirini kazandı. Banka, yaptığı açıklamasında sıfır faizli kredi kampanyasının detaylarını açıklayarak, başvuruların 13 Ocak tarihinde sona ereceğini duyurdu.

Artış gösteren enflasyon sebebi ile vatandaşlar nakit para ihtiyaçlarının büyük bir kısmını bankalardan çektikleri krediler ile sağlıyor. Bu kapsamda dikkat çeken bankalardan biri olan Akbank, faizsiz kredi vereceğini duyurdu.

FAİZSİZ KREDİ VERİLECEK

Akbank, yaptığı açıklamasında 20 Aralık 2022 ile 13 Ocak 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk defa ve uzaktan Akbanklı olan kişilere yüzde 0 faizli 10 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi verilecek. Kredinin miktarı en az bin TL, en fazla ise 10 bin TL olara verilecek.

AKBANK AÇIKLADI

Banka, konuya ilişkin bilgilendirmesini resmi web sayfası üzerinden yaptı. 17.10.2022 – 13.01.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan kişilerin sıfır faizli taksitli 10.000 TL nakit avans kampanyasından faydalanabilecekleri belirtildi.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

KAMPANYA DETAYLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.