Ekonomi

Faizsiz çifte teklif toplamda 20 bin TL kazandıracak! O banka ihtiyaç kredisi ve nakit avans dağıtıyor!

Mobil uygulama üzerinden Akbank’lı olan bankanın sunduğu çifte tekliften faydalanabiliyor. Acil nakit ihtiyacını sona erdirecek Faizsiz İhtiyaç Kredisi ile Taksitli Nakit Avans kampanyası toplamda 20 bin TL nakit kazandıracak.

Hiçbir bankanın bugüne kadar uygulamadığı acil nakit ihtiyacına pratik çözümler sunan Akbank, mobil uygulama üzerinden banka hesabı oluşturanlar için kaçırılmayacak bir teklif sundu.

TOPLAMDA 20 BİN TL TEKLİF İÇİN SON GÜNLER!

Akbankın 13 Ocak 2023 tarihinde sona erecek İhtiyaç Kredisi ve Taksitli Nakit Avans kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerin bankaya gelmesine gerek kalmadan müşteri hesabı oluşturması ve kredi başvurusunda bulunması yeterli oluyor.

Her iki kampanya için detaylar netleşti. 10 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi faizsiz olarak bankanın dijital kanalı üzerinden yapılacak başvuru ile kabul ediliyor. Kullanılacak ihtiyaç kredisi 12 ay vadede geri ödenebiliyor. İhtiyaç kredisine ek olarak hayat sigortası da ekleniyor.

10 BİN TL FAİZSİZ VE TAKSİTLİ İHTİYAÇ KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?

Mobil uygulama üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenlerin “Akbank’lı ol” sürecini dijital ortamda görüntülü görüşme yolu ile tamamlamış olması gerekiyor. İlk kez Akbank’lı olacaklar kurye ile süreci tamamlayabilir. Müşteri hesabı oluştuktan hemen sonra Akbank Mobil uygulamasına giriş yapılarak kredi başvurusu iletilebilir.

Akbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası devam ederken kredi tutarı minimum 1.000 TL maximum 10 bin  TL’ye sabitleniyor. 12 ay boyunca aylık taksitlerle geri ödenebiliyor. Aşağıdaki tabloyu inceleyerek kredi ödeme tablosu hakkında bilgi alınabilir:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Kredi faiz oranı: %0
  • Kredi vade süresi: 12 ay
  • Kredi aylık taksit tutarı: 833,33 TL

10 BİN TL FAİZSİZ VE TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İhtiyaç kredisi başvurusunu tamamlayanlar 10 bin TL ek Faizsiz ve Taksitli nakit avans başvurusunda bulunabilir. 13 Ocak 2023 tarihinde sona erecek kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Akbanklı olduktan sonra ilk kez kredi kartı başvurusunda bulunması gerekiyor. 23 Ocak tarihine kadar kredi kartı başvurusu onaylananlar bu fırsattan yararlanabiliyor.

Mobil uygulama üzerinden “Akbank’lı olmak istiyorum” adımlarını tamamlayanlar anında vadesiz TL hesabında 10 bin TL Taksitli ve Faizsiz Nakit Avansı bulabilir. Axess kart ya da Wings kredi kartı başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Nakit avans tutarı en az 2 en fazla 6 ay vadede taksitlendirilebilir. Kredi kartı sahipleri 1 yıl boyunca kart aidatı ödemeyecektir.