Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss B Memur Alım İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

TIKLA BAŞVURU YAP: Bekçi, işçi, temizlik görevlisi, satış danışmanı, güvenlik, büro memuru, garson alımı: En az ilköğretim mezunu KPSS’siz binlerce personel alımı başladı

İŞKUR açık iş ilanları üzerinden meslek meslek personel alımları yakından takip ediliyor. KPSS’li KPSS’siz özel ve kamu kurumları için yapılan personel alımlarında detaylar belli oldu. Çok sayıda meslek için alımların başladığı belirtildi. İşçi, temizlik görevlisi, satış danışmanı, güvenlik, büro memuru, garson alımı detayları haberimizde.

İŞKUR YENİ İŞ İLANLARI

İş arayanlara güzel haber! İŞKUR üzerinden yeni iş ilanları güncellendi. Toplam da 82.307 kişi işe alınacak. Mesleklere göre alımların sayısı değişirken, en az 9 bin TL civarında maaş verileceği belirtildi.

İŞ BAŞVURU ŞARTLARI

İş ilanlarına başvurmak isteyenlerin belirtilen birtakım şartları taşıması gerekiyor. Genel şartlar İŞKUR tarafından şu şekilde açıklandı:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

En az 18 yaşında olmak

En az ilköğretim mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)

Çalışmalarını engelleyecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması

Çalışanların iletişim becerisinin yüksek olması

Vardiyalı çalışabilecek

Aktif ve dinamik çalışabilmek

Kamu haklarından mahrum olmamak

Adli sicil kaydının temiz olması

SINAV ŞARTI YOK

Alımlar özel sektörlere yapılacak. Bu sebeple KPSS şartı aranmayacak. İŞKUR üzerinden yayımlanan son bilgiye göre 82.307 personelin alınacağı ifade edildi.

İlanları incelemek için BURAYA TIKLAYIN