Ekonomi

Emekliye beklenen müjde bonusuyla geldi! Emekli promosyon teklifi ilk kez 10 bin TL’yi aştı! Başvuru yapmak için son gün 31 Ocak!

Bankalarda emeklilik hesabı bulunanlar ile EYT kapsamında ilk kez emekli olacaklara müjde verildi. Türkiye Finansbank 10.000 TL’yi aşan nakit promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Kampanya dönemi devam ederken en fazla 7 bin 500 TL’ye kadar geri ödemesiz promosyondan faydalanacak emekliler tanıdıklarını bankaya davet ettiklerinde ek 2 bin 500 TL’den de yararlanabilecek. Üstelik ücretsiz verilen kredi kartı ile yapılan ilk harcamaya 300 TL hediye edilecek.

Ay sonuna kadar geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin bağlı bulunduğu banka ile promosyon ilişkisini keserek online platform üzerinden hesabını Türkiye Finans’a taşıması gerekiyor. İlk kez emekliliğini başlatacaklar Türkiye Finans bankasına giderek promosyon sözleşmesini imzalaması gerekli oluyor.

YAKININI GETİREN KAZANÇLI ÇIKIYOR!

Ay sonunu zor getiren emeklilere ek fırsat sunacak olan bu kampanya geçerliliğinin koruyor. Emekli aldığı aylık maaş tutarına göre promosyon rakamını en az 3.500 TL en fazla 7.500 TL olarak hesabında bulabilecek. Bankanın prosedürleri gereği yatırılacak promosyon rakamı alınacak ilk maaşın ardından otomatik olarak hesabı tanımlanacaktır.

Türkiye Finansa davet edilen her emekli yakını için 250 TL toplamda 2.500 TL ek nakit ödül fırsatı sunulur. Bankanın emeklilere sunduğu cazip teklifin yanı sıra alışveriş harcamalarına kazandıran ek bonus teklifi de sunuyor. Türkiye Finans Happy Bonus kredi kartı sahipleri toplamda 3.000 TL ve üzerinde yapacakları harcama için nakit promosyonu ek 300 TL bonus kazanabilecek.

10 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİNE NASIL BAŞVURULUR?

Emekli maaşı hesabını Türkiye Finans’a taşımak isteyenler mobil şube üzerinden ya da internet şubesini kullanarak başvurular kısmına aktif hale getirmelidir. İşlemleri daha kolay tamamlamak isteyenler 0850 222 22 44 numaralı müşteri hizmetleri hattını araması yeterli oluyor. Önceden müşteri hesabı bulunmayanlar mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme yolu ile dakikalar içerisinde yeni hesap oluşturabilir.

Türkiye finans aracılığı ile emeklilik hesabı oluşturanlar şubede işlem sırası beklemiyor. Mobil uygulama ya da internet şubesi üzerinden EFT ve havale işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Emekli maaşı hesaba yatmadan 3 gün önce 1000 TL’ye kadar para talep edilebiliyor. 3000 TL ve üzeri harcama yapanlara 300 TL ek bonus fırsatı sunuluyor. Üstelik Happy Bonus kredi kartı başvuruları için kart aidat ücreti talep edilmiyor.

EMEKLİ PROMOSYONU ÖDEME TABLOSU

Emeklilik hesabını bankaya taşıyanların 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü vermesi gerekiyor. Aşağıda yer alan tablo incelenerek hesaba yatırılacak promosyon tutarı hakkında bilgi sahibi olunabilir:

  • 3.500 TL ve altı emekli aylığı alana 3.500 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arası emekli aylığı alana 5.000 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arası emekli aylığı olan 6.500 TL
  • 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alana 7.500 TL