Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emekliler için promosyon ödemeleri değişiyor: Bankalar peş peşe duyuruyor! İşte yeni emekli promosyon rakamları

Emekliler için güzel haberler peş peşe gelmeye başladı. Gelen son habere göre bankalar yeni promosyon ödemeleri için harekete geçti. 2,5 milyon kişi yakından EYT düzenlemesi sonrasında emekli olabilecek. Bankalarda emekliler için hazırlık yapmaya başladı. Yeni promosyon ödemeleri belli oluyor.

Milyonlarca emekli 2022 yılında bankaların sunduğu yeni promosyon ödemelerinden yararlandı. Yıl sona erdikten sonra bankalar da yeni çalışmalarına başladı.

PROMOSYON ÖDEMELERİ GÜNCELLENİYOR

Gelen son habere göre Garanti Bankası, emekli aylıklarına yapılan zam ve 2 milyon 500 bin emekli için promosyon ödemelerinde güncellemeye gidiyor.

1.000 TL DE BONUS VERİLECEK

Sektör kaynaklarından gelen habere göre şubat ayında hayata geçirilecek olan kampanyada emeklilere ödenecek promosyon ödemesi güncellenecek. En düşük ödemenin 11 bin TL olacağı belirtiliyor. Aynı zamanda banka bin TL harcamaya karşı 1.000 TL de bonus verecek.

EN AZ 2 MAAŞ İKRAMİYE

En düşük emekli maaşının 5500 lira olması sebebiyle, BDDK’nın yapacağı çalışmaya göre bankalar, müşterilerine minimum 2 maaş ikramiye vermek durumunda kalacak. Taban tutardan maaş alan emeklilere 11 bin lira ödenecekken, maaş arttıkça ödenecek promosyon da artacak.