Bilim, TeknolojiEditörün SeçtikleriEkonomi

18-26 yaş arasına güzel haber: İade edilecek! Detaylar belli oldu

Yaptığı kampanya ve duyurularla son dönemlerin en dikkat çeken bankaları arasında olan Akbank yeni bir kampanyaya imza attı. Yaptığı açıklamasında 18-26 yaş arası üniversiteli gençlere yaptıkları bazı harcamaların iade edileceğini belirtti. Özellikle dijital platform üyeliği olanları ilgilendiren haberin detayları şu şekilde..

Akbank, resmi web sayfası üzerinden yaptığı açıklamasında, “Dijital platform üyeliklerini Akbank kartlarınla öde, her ay %50’sini geri alarak toplam 100 TL’ye varan iade kazan” ifadesini kullandı.

18-26 YAŞ ARASI DİKKAT

Banka, yaptığı açıklamasında sadece 18-26 yaş arası öğrenci olan ve Üniversiteli Akbanklı programına dahil olan kişilerin yararlanabileceğini belirtti. İadenin geçerli olacağı platformlar ise Netflix, Spotify, YouTube Premium, disney+, blutv ve Gain şeklide ifade edildi.

KAMPYANIN DETAYLARI BELLİ OLDU

Kampanyadan yalnızca, 18-26 yaş aralığında öğrenci olan ve Üniversiteli Akbanklı programına dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişiler yararlanabilir.

Üniversiteli Akbanklı programına; Akbank Mobil’de yer alan Kampanyalar sayfasından Üniversiteli Akbanklı’ya Katıl diyerek veya websitesinde yer alan başvuru formu doldurularak katılım sağlanabilir.

Netflix, Spotify, YouTube Premium, disney+, blutv ve Gain dijital platformlarında Akbank kartlarıyla ödenecek üyelik ücretinin %50’si her ay toplam 100 TL’ye kadar olacak şekilde iade edilecektir. Kampanya kapsamında kazanılabilecek maksimum indirim tutarı her ay 100 TL ile sınırlıdır.

Kampanya sadece; geçerli dijital platformların kendi web sitesi veya mobil uygulamaları üzerinden Akbank’ın Bireysel Axess, Wings, Axess Öğrenci Kartı, Akbank Banka kartları veya bu kartların ek kartları ile yapılan üyelik ödemelerinden geçerlidir, ticari kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir. Uygulama mağazalarından yapılacak ödemeler kampanya kapsamında değildir.

Kampanya müşteri bazındadır, kampanyadan bir müşteri her ay bir kez faydalanabilecektir.

Chip-para kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Kazanılan indirimler ekstreye/hesaba yansıtılacaktır.

Hak edilen indirim tutarı, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra harcamayı takip eden ayın ilk 10 iş günü içinde ödemelerin gerçekleştiği Akbank Banka veya Kredi Kartına yüklenecektir. Örneğin, Ocak ayında yapılan harcamanın ödülü 1-15 Şubat tarihlerinde harcama yapılan karta iade edilecektir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen indirim tutarı geri alınacaktır. İndirim tutarının kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.

Kampanyaya konu dijital platformların üyelik şart ve koşulları ile fiyatlama politikaları ilgili marka ve kurumların yetkisindedir. Akbank T.A.S’nin bu platformların üye ve ücret politikaları ile bu kampanya süresince olabilecek değişiklikler ile ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma veya kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.