Genel

Mobil başvuruya özel 0,99 faizli anında onaylı 20 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu duyuruldu!

Acil nakit ihtiyacını sona erdirecek mobil başvuruya özel düşük faizli kredi kampanyası duyuruldu. Denizbank banka müşterilerine özel Mobildeniz üzerinden yapılacak başvuruya 20.000 TL’ye kadar kredi kullandıracağını müjde olarak paylaştı.

Kampanya dönemi 31 Ocak tarihinde sona erecektir. Kampanya dönemi sona erene kadar müşteri ol butonunu kullanarak aktif kullanıcı hesabı oluşturanlar da bu fırsatı değerlendirebilecek. Banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan uzaktan bankacılık faaliyeti kapsamında ilk kez Denizbank’ta olacaklar için düşük faizli kredi fırsatı sunulacaktır.

20 BİN TL %0.99 FAİZLİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bankaların belirli dönemlerde müşterilerin özel sunduğu bu faydalar maddi olarak zor durumda bulunan ailelerin acil nakit ihtiyacını karşılayabilmesini destekliyor. Üstelik başvurular kolaylıkla online ortamda gerçekleştirilebiliyor.

20.000 TL’ye kadar acil nakit ihtiyacını giderecek onaylı ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuruda bulunmak isteyenlerin mobil uygulama üzerinden kredi başvuru adımlarını tamamlaması gerekiyor. Bankada müşteri hesabı bulunmayanlar Mobildeniz uygulamasını cep telefonuna indirdikten sonra “Müşteri ol” butonunu kullanarak tüm aşamaları görüntülü görüşme yolu ile tamamlayabilir.

20 BİN TL %0.99 FAİZLİ KREDİ BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

İhtiyaç kredisi kapsamında sunulacak 20.000 TL kredi %0.99 faiz oranı üzerinden değerlendirilecektir. İlk kez banka müşterisi olanlara özel 12 aylık vadelerle aylık taksitlerle geri ödenebilecektir. Başvuru sırasında kişinin kredi sicil borcu durumu, kara listede olup olmadığı dikkate alınarak fiyatlarda farklılık oluşabilir.

Kampanyadan faydalanmak isteyenler kredi başvurusu yaptıkları andan itibaren 30 günlük süreçte faydadan yararlanabiliyor. Yasal olarak 100.000 TL üzerindeki tüm krediler maksimum 12 aya kadar vadelenebilirken 50.000 TL altındaki krediler 36 aya kadar vadelenebiliyor. Banka kredi tahsis ücretini bir kereye mahsus olmak üzere talep edebilir.

20 BİN TL %0.99 FAİZLİ KREDİ ÖDEME TABLOSU

DenizBank’ın sunduğu kredi teklifinin detayları belli oldu. Kredi başvurusunun banka politikasına uyması gerekliliği bulunuyor. Banka ön değerlendirme yaptıktan sonra olumlu ya da olumsuz sms ile konu üzerine bilgilendirme yapıyor. Bankada ön onaylı limiti bulunanlar limit tutarı dahilinde kredi kullanabiliyor. Kredi kullanım süreci bankanın belirlemiş olduğu politika kapsamında değişikliğe uğrayabilir. Aşağıdaki örnek kredi hesaplama tablosu incelenerek yüzde 0.99 faiz oranı üzerinden talep edilecek kredinin detayları öğrenilebilir:

  • Kredi tutarı: 20.000 TL
  • Kredi vade süresi: 12 ay
  • Kredi faiz oranı: %0.99
  • Kredi aylık taksit tutarı: 1.803,75 TL
  • Kredi tahsis ücreti: 100 TL
  • Sigorta ve vergi ücreti: 202.10 TL